időjárás 1°C Aranka 2023. február 8.
logo

Ön jól kijön a munkatársaival? Hát hogyne!

2022.09.05. 11:30 2022.09.05. 15:17
Ön jól kijön a munkatársaival? Hát hogyne!

El tudja képzelni valamelyik munkatársát az esküvői tanújaként? Vagy éppen ellenkezőleg: legszívesebben még a ceremóniára sem hívna meg senkit közülük? Ahány kolléga, annyi szokás. Évtizedes barátságok is kötődhetnek a munkahelyen, de van, hogy már attól is felmegy a pumpa, hogy valakinek meglátjuk a nevét egy e-mail feladójaként. Jut eszünkbe: és a főnökével hányadán áll? – teszi fel a kérdést „Dolgozz boldogabban!” felmérés felhívása.

Most egy kutatás segít kideríteni, mennyire kedvelik munkatársaikat a hazai munkavállalók. A „Dolgozz boldogabban!” felmérés arra keresi többek közt a választ, hogy egyedül, vagy inkább csapatban szereti elvégzi a feladatát a dolgozó, figyelembe veszik-e a véleményét, vagy éppen van-e kihez fordulnia egy felmerülő sérelem esetén.

 

A főnökhöz való viszony mellett arra is rákérdeznek a kutatásban, hogy a magánéletnek mennyi helye van a munkahelyeken és azt meddig tolerálják egymást között a munkatársak.

A „Dolgozz boldogabban!”  felmérés kiemeli:

Egy rövid, pár perces kitöltéssel most ön is hozzájárulhat, hogy teljesebb képünk legyen a hazai munkavállalók kapcsolatairól, a munkatársakhoz való viszonyáról 

A „Dolgozz boldogabban” kutatás kérdőívét EZEN A LINKEN töltheti ki!

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels) 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.