Egy Duke Ellington Morris nevű öreg macska a repülőtér legelső terápiás macskaféléje + kép

A San Fransiscó-i Nemzetközi Repülőtérnek népes állatmunkaereje van, de Duke Ellington Morris az első, aki macskaféleként felvételt nyert a stresszoldó csapatba.

Magyar Nemzet
Forrás: USA Today2023. 06. 16. 17:26
San Francisco International Airport (SFO)
Forrás: San Francisco International Airport (SFO)/Twitter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Duke Ellington Morris elsőszámú feladata azon utasok megnyugtatása lesz a San Fransiscó-i reptéren, akik szorongásos tüneteket produkálnak, illetve rosszul érzik magukat amiatt, hogy egy-egy hosszabb utazás alkalmával otthon kell hagyják kiskedvenceiket – adta hírül a USA Today.

A tizennégy éves macska az utcákon nőtt fel, ennek ellenére ő az első macskaféle, amely sikeresen bekerült a reptér úgynevezett Wag Brigade-jába, amely így is hihetetlenül népes terápiás állatállománnyal rendelkezik. 

 

A reptér még 2013-ban hozta létre a különféle terápiás állatokból álló stresszoldó csapatot, amelynek tagjai egytől egyig az utazás kellemesebbé tételén dolgoznak.

Borítókép: Duke Ellington Morris (Fotó: San Fransisco International Airport/ Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.