Így viccelődött Schwarzenegger azon, hogy őrizetbe vették a vámosok

A hollywoodi színész a vámosnő azon kijelentésére, hogy megbilincseli, csak ezt válaszolta, hogy „ő általában 500 dollárt szokott fizetni ezért”.

2024. 01. 19. 21:24
SCHWARZENEGGER, Arnold
Bécs, 2023. május 16. Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész, volt kaliforniai kormányzó beszél a regionális vezetõket tömörítõ környezetvédõ szervezet, az R20 Osztrák Világcsúcs konferenciájának megnyitóján a bécsi államfõi rezidencián, a Hofburg-palotában 2023. május 16-án. MTI/EPA/Christian Bruna Fotó: Christian Bruna
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány viccel próbált átjutni Arnold Schwarzenegger a müncheni vámon szerdán, de végül őrizetbe vették.

VONN, Lindsey; SCHWARZENEGGER, Arnold
Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész, volt kaliforniai kormányzó a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának Kitzbühelben rendezett lesiklóversenyén 2023. január 21.én.
Fotó: MTI/EPA/Christian Bruna

A Terminátor sztárja csütörtökön részt vett egy aukción az ausztriai Kitzbühelben, ahol elárverezett egy luxusórát, amelyet a hírek szerint szerdán nem jelentett be a müncheni repülőtéren, ezért rövid időre őrizetbe vették – olvasható a New York Post cikkében.

A 76 éves Schwarzenegger egy stand-up comedy-s rutinjával indította a beszámolóját az esetről, ahogy az a TMZ által megszerzett videón is látható. „Úgy értem, mindig sok drámával kezdjük a dolgokat. Ezt láttuk tegnap. Úgy értem, el tudjátok hinni, hogy hirtelen megbilincselnek engem?” – kérdezte. Kalifornia egykori kormányzója azt mondta a jelenlévőknek, hogy

bilincsben voltam, de nem az óra miatt a vámhivatalnál, hanem előtte a 48 éves barátnőmmel, Heatherrel, akivel volt egy forró éjszakánk. Elképesztő volt

– jelentette ki Arnie, aki már több mint tíz éve van együtt Heather Milligannel.

– Ez hihetetlen. Nem, de komolyan, a nő a vámhivatalban azt mondta nekem: „Ha nem viselkedsz, megbilincsellek” – mondta a hollywoodi színész az aggódó közönségének. Schwarzenegger erre azonban így reagált: „Hé, ez rendben van. Ez nagyszerű üzlet, mert általában 500 dollárt szoktam fizetni ezért.”

Schwarzenegger áradozott a poggyászában lévő, aukcióra bocsátott „nagyon különleges” százezer dolláros Audemars Piguet-ről, és azt állította, hogy a fináncok a táskáját is átkutatták egy másik óra után. – Nem találták meg, mert elrejtettem – mondta, majd viccelődött tovább: „És nem tudom megmondani, hogy hol, mert ma egyszerűen nem tudok leülni...”

Egy bennfentes azt nyilatkozta a TMZ-nek, hogy Schwarzenegger a „megmenekülésének” sztorijával körülbelül nyolc percig kápráztatta el a közönségét. Az egész őrizetbe vételes kaland látszólag megérte neki, mivel az óra állítólag 293 ezer dollárért kelt el végül az aukción.

Egy másik bennfentes azt mondta a Page Sixnek, hogy az egykori testépítő hollywoodi színészt „eddig még soha nem kérték meg nyilatkozati űrlap kitöltésére a vámon, és miután feltették a fináncok a kérdéseiket, Schwarzenegger őszintén válaszolt mindre. Folyamatosan együttműködött, még akkor is, ha ez csak egy pénzkicsikarás is volt, a hibák teljes komédiája, amiből valószínűleg egy nagyon vicces rendőrfilm lesz” – tette hozzá a forrás. Állítólag egy háromórás beszélgetés után engedték szabadon.

Korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy a színészt szerda délután tartóztatták fel a müncheni vámosok, és csak több ezer eurós adó megfizetése után, három óra elteltével engedték tovább.

Schwarzenegger ellen adóelkerülés gyanújával nyomozás is indult, ugyanis azért, hogy az órát eladhassa az unióban, vámot kell fizetni. A színész felháborítónak találta az esetet.

Borítókép: Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész (Fotó: MTI/EPA/ Christian Bruna)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.