Döbbenet! Az ország egyes részein 24-25 fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Hétfőn még melegrekordok dőltek meg. Kedden viszont úgy lerohant minket a hidegfront, hogy a Kőszegi-hegységben található Írott-kőn már mérhető mennyiségű hó esett.

2024. 04. 16. 19:49
Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn. Forrás: HUNGAROMET
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn – derül ki a HungaroMet kedd késő délutáni Facebook-bejegyzéséből.

Döbbenet! Az ország egyes részein 24-25 fokkal van hidegebb, mint hétfőn (Forrás: Facebook/ASTROMET)

A mellékelt infografikán az elmúlt 24 óra legnagyobb hőmérséklet-változását ábrázolták. Észak-Magyarországon 14-16, Kelet-Magyarországon 16-19, Dél-Magyarországon 20-21 fokkal volt hidegebb kedd délután, mint egy nappal korábban.

Az ország délnyugati településein a hőmérséklet csúcsértéke pedig már 24-25 fokkal volt alacsonyabb, mint hétfőn délután.

A HungaroMet egy korábbi Facebook-bejegyzésében arról számolt be, hogy míg hétfőn még melegrekordok dőltek meg, addig kedden már a Kőszegi-hegységben található Írott-kőn mérhető mennyiségű hó esett.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.