időjárás 15°C Szimonetta 2021. October 28.
logo

Megdöbbentő, mivel támadják Orbán Viktort

Juhász Attila
2021.06.23. 17:00
Megdöbbentő, mivel támadják Orbán Viktort

Azt mindenki jól tudja, hogy Orbán Viktor szereti a focit, ahogy széles e hazában sok millió ember. Az is közismert, hogy a magyar miniszterelnök, amikor csak teheti, igyekszik a helyszínen szurkolni a magyar nemzeti labdarúgó-válogatott sikeréért.

Ám azt nem szabad elfelejteni, hogy a kormányfő elsősorban politikus, államférfi és csak másodsorban szurkoló. Ily módon ezúttal mi sem természetesebb, mint hogy számára a legfontosabb a brüsszeli EU-csúcson való részvétel, Magyarország érdekeinek minél hatékonyabb képviselete a nemzetközi színtereken.

A szélsőséges neoliberalizmus hálójában egyre szánalmasabban vergődő német mainstream média erre a történetre úgy reagált, hogy „Magyarország miniszterelnöke a szivárványos stadionmegvilágítással kapcsolatos vitát egy újabb szintre emeli és ezzel nehéz feladatot állít az EU elé”.

Egészen döbbenetes szavak, szinte nem is értjük, mit akarnak ezek tőlünk, magyaroktól.

Mintha ma az egész világon az LMBTQ-emberek legmaximálisabb jogai – úgymint államilag elismert házasság, gyermekek örökbefogadása, szivárványcsaládok – lennének a legfontosabbak, sőt szinte más már nem is létezik ezek számára! Ráadásul ennek a farvizén gyakorlatilag a pedofilokat védik, hiszen egy friss hír szerint már az Európai Bizottság elnökét is sikerült rávenni, hogy menjen neki a gyermekek jogait védő, nemrég elfogadott magyar törvénynek!

Közben persze jól tudjuk azt is, mit kapna Orbán Viktor a hazai szélsőséges ellenzéktől, ha a hivatali munkáját háttérbe szorítaná egy meccs miatt.

Ezeknek a figuráknak egyszerűen lehetetlen megfelelni, mindegy mit csinál a magyar kormány és a miniszterelnök, azonnal nekiugranak, mint valami hiénák!

Emlékeznek még egy réges-régi mesére? Ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor azért!

A borítóképen: Orbán Viktor miniszterelnök, Emmanuel Macron francia elnök és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök egyeztet az EU szociális csúcstalálkozójának második napján a portugáliai Portóban 2021. május 8-án.

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!