idezojelek

Újabb baloldali megmondóember járatta le magát

Ez már több a soknál!

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy Félix úgy döntött, hogy lefesti a kerítést barátja hétvégi házában. A hírlapíró kimondottan szeret festeni. Ha kell korlátot, teraszt vagy akár bútort is felújít. Azért szereti ezt a munkát mert kikapcsolja. Ilyenkor nem gondol senkire és semmire. De most nem elsősorban a kikapcsolódás vezette arra, hogy elvállalja a kerítésfestés roppant izgalmas műveletét.  Sokkal inkább a mérhetetlen felháborodás és a tehetetlen düh. Történt ugyanis, hogy ismét lejáratta magát egy baloldali megmondóember, és attól tartott, hogy ezúttal sem lesz következménye a vérlázító baloldali ámokfutásnak.

Először még tavasszal Nagy Attila Tibor, a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője állította ki magáról a bizonyítványt, amikor a Pesti TV egyik adásában nyíltan arról beszélt, hogy a baloldalnak célzott kampányt kellene folytatnia a járványban elhunytak hozzátartozóihoz. Még azt is kiszámolta, hogy ez hány embert jelent. Szerinte kétszázezer gyászolóval már „egy párt adott helyzetét is el lehet dönteni”. Akkor ennek az ízléstelen kijelentésnek néhány kisebb felháborodástól eltekintve nem lett következménye.

Most itt van az újabb baloldali elemző undorító buktája. 

Pulai András, a Publicus Intézet ügyvezető igazgatója Pindroch Tamással vitatkozott a Hír TV Plusz-mínusz című műsorában. Az egyébként is bicskanyitogató stílusú Pulai ezúttal a pedofilokat mentegette a műsorban. Úgy fogalmazott a pedofíliáról, hogy az „egyrészt bűncselekmény, másrészt – a tudomány mai állása szerint – betegség. A kettő együtt van jelen, ami alkalmas arra, hogy valaki akár tényalapú, akár művészi alkotásban mutassa be azt a szenvedést, amit sok pedofil átél”.

Tehát Pulai András szerint a pedofília betegség, ezért üdvözlendő dolog, ha egy beteg pedofil szenvedéseit is bemutatják művészi alkotások. Tehát szerinte a bántalmazott gyermekek, kiskorúak szenvedései nem is annyira fontosak, hiszen ő róluk, amíg konkrétan rá nem kérdezett Pindroch Tamás, addig egyetlen szót sem szólt a baloldali megmondóember.

Emellett természetesen a katolikus egyház és a pedofília kapcsolata felé próbálta tolni a beszélgetést, annak ellenére, hogy a kérdés arra vonatkozott egy konkrét film kapcsán, hogy a multinacionális médiaszolgáltatók miként próbálnak már a pedofília vonatkozásában is az érzékenyítés felé mozogni.

Azonban azt kikérte magának, hogy a kormányzat szerinte össze próbálja mosni a homoszexualitással a pedofíliát. 

Álljunk meg egy szóra, és próbáljuk meg megérteni a Publicus Intézet vezetőjének nyakatekert gondolatmenetét.

A pedofília, ami egy szexuális deviancia, szerinte betegség. A homoszexualitás viszont, ami szintén egy szexuális deviancia, hiszen merőben eltér a normálistól, nem betegség. Hogy is van ez? Mindegy is. Gyakorlatilag lehetetlen megérteni a ballibek kusza észjárását.

Nos ezért háborodott fel Felhévizy annyira, hogy bevállalta a kerítésfestés nem túl izgalmas műveletét. Úgy érezte, ettől majd megnyugszik. 

Azonban a felháborító beszélgetésnek végre komoly következménye lett,  hiszen Deák Dániel keményen és határozottan határolódott el Pulaitól:

„Én innentől kezdve ezzel az emberrel nem vagyok hajlandó egy műsorban mutatkozni” – írta közösségi oldalán a XXI. Század Intézet vezető elemzője, majd hozzátette: „minden jobboldali kollégának javaslom: gondolja át, legitimálja-e ezt az egyház- és vallásellenes, illetve egy normális társadalomban elfogadhatatlan gondolkodásmódot azzal, hogy leül Pulai Andrással egy asztalhoz.”

– Végre! Ez már valami. Talán ennek a komoly elhatárolásnak már lesz következménye – sóhajtott egyet magában Felhévizy, majd – mivel vállalta – nem tehetett mást, nekilátott befejezni a kerítésfestést.

Borítókép: Pulai András a Publicus Intézet ügyvezető igazgatója. Fotó: Facebook

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.