idezojelek

Újabb kommunista szólam liberális jelmezben

A pécsi Pride megmutatta, hogyan is kell igazi propagandát gyártani.

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence
Cikk kép: undefined
Fotó: Löffler Péter/Dunántúli Napló

Pécsett is lett végre Pride, ami ugyan kis lépésnek tűnhet egy embernek, azonban hatalmas  lépés az LMBTQ-satöbbi lobbinak. A lobbinak, ami nyomokban olyan, mint a CEU: úgy nem létezik, hogy nagyon is van, sőt, valósággal dübörög, és tiszta erőből mossa át – meg ki – az arra alkalmas agyakat. 

Az állítólagos függetlenobjektív, valójában Fidesz-gyűlölő sajtó a Telextől a 444-ig például hetek óta marketingeli a kormány- és alaptörvényellenes felvonulást. Az egész univerzumot sokkal jobbá tevő szent napon testületileg ki is vonult – lement vidékre, „Mucsára” –  a teljes haladó hadtest, hogy megmutassák, hogyan is kell igazi propagandát gyártani. Előtte azonban még három matrica miatt jajveszékelve félreverték a szivárvány színű harangokat. 

Hiába, igen veszélyes kis tárgyak a matricák. 

A Pesti TV riportereit a menet résztvevői az elfogadás és a szeretet nevében megint inzultálták, újfent láthattunk pár girbe-gurba, liberális középső ujjat, hallhattuk, persze szigorúan csak a tolerancia jegyében, hogy a hatályos magyar törvényekkel egyetértőknek a kettes számú szüleik – fasisztául az  édesanyák –  minden bizonnyal pénzért árulják a testüket, ez utóbbi kijelentés Fekete-Győr Andrást például a legkevésbé sem zavarta, no és persze a szokásos istenkáromló transzparenseket sem hagyták otthon. 

De a legizgalmasabb, helyesebben a leghajmeresztőbb kijelentéseket Gyuri bácsi kedvenc lapjának, a Telexnek a videós riportjában hallhattuk. A volt Viva tévés Steiner Kristóf például rögtönzött vallásfilozófiai eszmefuttatást rittyentett, azt állítván, hogy Mohamed, Isten, Mózes és Jézus is az elfogadásért küzdött. Azaz a lobbi sztárja szerint átvitt értelemben a melegházasságért. 

Ez ugye roppant nagy csacsiság, akkora, hogy már-már megsajnáltuk a celebet, ezért mielőtt nagy nyilvánosság előtt még egyszer ekkora hülyeségekkel járatná le magát, azt javasoljuk a melegjogi aktivistának, hogy mielőbb merüljön el a homoszexualitásról szóló vallási tanításokban és példabeszédekben. Finoman szólva is mást fog azokban felfedezni. Ráadásul a kies és távoli közel-keleten a melegeket arra sem méltatják, hogy holmi golyókat pazaroljanak rájuk: inkább – Mohamed nevében – egy-egy magasabb ház tetejéről szokták lehajigálni őket.

Szólni kell még egy helyi közvélemény-kutatásról is, amelyik roppant sajnálatos módon azt hozta ki, hogy tíz pécsi lakosból hat ellenzi és mindössze négy támogatja a Pride-ot. Erről a pécsi Pride egyik kackiás bajszú szervezője ellentmondást nem tűrő hangon, kerek perec kijelentette, hogy a demokráciát meghaladta a progresszió, azaz véleménye szerint teljesen mindegy, mit gondol a többség, az igazság – ami náluk van – nem egyenlő a többség véleményével. 

Ismerős gondolatok. A kommunisták is pont így vélekedtek. Régóta tudjuk, hogy az  emberek csak akadályozzák a kommunizmus, pardon: a haladás kiteljesedését. Erre Steiner képes volt még egy lapáttal rátenni, ő úgy fogalmazott, hogy a tízből hat az majdnem öt, ami meg majdnem négy, tehát teljesen felesleges a többség véleményére hivatkozni, hiszen az úgyis meg fog egyszer csak változni. 

A bámulatos meglátás szerint tehát 2002 és 2010 között az MSZP–SZDSZ-es többség valójában igazságtalan kisebbség volt. Ugye?

A lobbi meg az ellenzéki sajtó láthatóan rajta van az ügyön, rajtuk egészen biztosan nem fog múlni, ráadásul a nemzetközi, újmarxista baloldal is hasonlóan látja a kérdést; tök mindegy, mit gondolnak az emberek a családról meg a melegházasságról, úgyis ők, a progresszív liberálisok fognak dönteni. Egyelőre még csak szankciókkal harcolnak, de ki tudja, talán a nem is olyan távoli jövőben be is fognak vonulni, hogy egy kis szeretetre és toleranciára tanítsák Kelet-Európa elmaradott barbárjait, élükön a magyarokkal.  

A kutatást egyébként az ellenzéki vezetésű pécsi önkormányzat rendelte meg. Ezt nevezik ugye öngólnak.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

(A borítókép illusztráció. Forrás: Löffler Péter/Dunántúli Napló)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Uniformizált, szervetlen épületek árasztották el a világot

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.