idezojelek

Az el nem adott Városháza botránya

Nincs ügy, állítja Karácsony, de azért feljelentést tesz a semmiért.

Cikk kép: undefined

Nincs ügy – mondja Karácsony az ATV-ben, miközben már megtette a feljelentést egy olyan ügyben, ami nincs is. Valakik ugyan a fővárosi önkormányzat alól kirántanák a saját székhelyét, de ezt azért egyáltalán nem lehet ügynek nevezni. Hát persze. Mint amikor a légi kísérő kivonszolja az ájult pilótát a fülkéből, és azzal hitegeti az utasokat, hogy semmi ok az aggodalomra. Senki nem akarja eladni a Városházát, csak van róla egy szerződés, hogy igen. Nincs itt semmiféle sunyi szándék, de azért a főpolgármester csalást gyanítva értesíti a hatóságokat. A főpolgármester szerint az élet mehet tovább, pedig eléggé csatornaszag van. Mégis annyiban maradnak a műsorvezetővel, hogy a médiát valószínűleg felültették, és persze az egész csak a politikai kampány része. Rá is térnek a járványhelyzetre. Ügy tehát nincs, de Rónai Egontól eltérően nekünk azért még lennének kérdéseink.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Például, hogy Karácsony Gergely ismeri-e Berki Zsoltot, akinek cége megbízta az ingatlanost az épület eladásával? Ha nem, akkor esetleg a városvezető környezetéből van-e olyan, aki tartja vele a kapcsolatot? Ha nem, akkor hogyan fordulhatott elő, hogy a főpolgármester tudta nélkül kötnek szerződést a Városháza értékesítésére? Karácsony valóban nem tudja, kik lehetnek a háttérben? A főpolgármester szavaival ellentétben ugyanis itt nem valamiféle médiahackről van szó, hanem egy körvonalazódó baloldali mutyiról. Az viszont igaz, hogy ez nem ügy. Inkább botrány.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.