idezojelek

Magyar Péter a saját gyerekeit sem kímélte, most meg gyermekvédelemről papol

Ilyen egy baloldali messiás.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

„Védjük meg a gyermekeinket! Vállalják a politikai felelősséget!” címmel szervezett tüntetést péntek estére a Belügyminisztérium elé Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke. Úgy látszik, a dollárbaloldal új figurája mindenhez is ért. Ezúttal a gyermekvédelem ügyében osztotta az észt és szólította fel, a tőle megszokott módon lemondásra a belügyminisztert és a miniszterelnököt. Azonban, ha van téma, amiben jobban tette volna, ha csendbe marad, akkor az pont a gyermekvédelem témája. Hiszen pont ő volt az, aki a saját gyerekeit sem kímélte.

Mint az kiderült abból az interjúból, amit Varga Judit adott Hajdú Péternek, Magyar Péter a saját gyermekeinek is súlyos lelki traumát okozott. Érdemes felidézni néhány ide vonatkozó részletet a felkavaró beszélgetésből:

 „A gyerek telefonját vette el, és azt mondta a telefonban, hogy a mama tönkretette a papát, úgyhogy a papa most mindannyiunkat börtönbe fog juttatni, titeket pedig intézetben fognak nevelni. A gyerekek teljesen megrémültek.”

 „Még nagyobb fájdalmat okozott, hogy a gyerekkel elkezdte ugyanazt csinálni, mint velem. Nem tudott szegény gyerek úgy viselkedni, vagy úgy megszólalni, hogy ne kapta volna a verbális abúzust az apjától."

Intézettel való fenyegetés, verbális abúzus.

Így védené meg a gyerekeket Magyar Péter, a baloldal új reménysége.

Van még kérdés?

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

. .  .

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Célkeresztben az etnikai politizálás

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.