A spanyol király esete a Klubrádióval

TGM és Hadházy téved! Ma Magyarországon a kormány nem folytat jobboldali radikális politikát.

Felföldi Zoltán
2021. 05. 05. 12:00
Tams Gspr Mikls
Budapest, 2013. március 17. Tamás Gáspár Miklós filozófus beszél az Egymillióan a magyar sajtószabadságért, ismertebb nevén a Milla demonstrációján a budapesti Kálvin téren 2013. március 17-én. A civil egyesület a március 15-én a rendkívüli idõjárás miatt elmaradt rendezvény helyett hívta össze a tüntetést a "tisztességes kormányzásért". MTI Fotó: Beliczay László Fotó: MTI Fotó: Beliczay László

TGM és Hadházy téved! Ma Magyarországon a kormány nem folytat jobboldali radikális politikát.

Hatalmas veszteség éri az ATV nézőit, amely tévécsatorna Tamás Gáspár Miklós (alias TGM) szerint működésével „a magyarországi radikális jobboldal (a kormányzó erő) érdekeit szolgálja”. Hadházy „A LÓNAK A F…ÁT” Ákos képviselő úr ugyanis TGM felhívása alapján úgy döntött, hogy mostantól bojkottálni fogja az ATV-t, így a nézők nélkülözni lesznek kénytelenek az ő magvas gondolatait.

Megértem Hadházy doktor urat. Én már régóta bojkottálom az ATV-t, persze nem vendégként, csak nézőként, annak ellenére, hogy a tévécsatorna állítólag az én érdekeimet szolgálja. Én ugyanis egy radikális jobboldali – és kormánypárti – szavazó volnék. És mint ilyen, elég nehezen fedezem fel a radikális jobboldali vonulatot az ATV műsoraiban. TGM viszont felfedezi, ami nem is csoda, hiszen számára, (most éppen) ortodox marxista számára Trockij, vagy éppen Rajk László is radikális jobboldali volt, akik nyilván megérdemelték, hogy az igazi marxisták kivégezték őket. Ezen a ponton egyébként egyet is értek TGM-mel, bár én más alapállásból jutok el ugyanerre a végkövetkeztetésre…

A lényeg, hogy aranyszájú Hadházy képviselő úr kikezdhetetlennek találja TGM logikáját, és nem talál rajta fogást. Amin a magam részéről egyáltalán nem csodálkozom. TGM írásai és nyilatkozatai ugyanis olyan zavaros ideológiai kinyilatkoztatások, amiket nem lehet logikai szempontból kifogásolni, ahogyan a magát spanyol királynak képzelő elmegyógyintézeti beteg kinyilatkoztatásait sem.

TGM-et és Hadházy képviselő urat – pontosan úgy, ahogyan az elmegyógyintézet spanyol királyát – a tények egyáltalán nem zavarják. Az, hogy a Klubrádiót működtető gazdasági társaság tíz éve jogellenesen működik, tulajdonosai a törvényben meghatározott kötelezettségüknek nem tesznek eleget (a sajáttőke-feltöltésre vonatkozó kötelezettség). Hogy az ilyen gazdasági mutatókat produkáló, a gazdasági társaságok működését szabályozó törvényt ilyen módon megszegő cégek minden állami pályázatból ki vannak zárva. Hogy a Klubrádió csak azt az elbírálást kapja, amit minden gazdasági társaság kap ma Magyarországon, bármilyen állami pályázat esetében.

Nem, TGM és Hadházy szerint a spanyol király és a Klubrádió kivételek. Őket máshogyan kell kezelni. Nekik más jár. Csak a hülye orvosok és az ápolók akadékoskodnak. De majd egy kormányváltás esetén jól eltiltják/elviszik őket.

Mielőtt azonban erre a kormányváltásra, és esetlegesen az én eltiltásomra/elvitelemre is sor kerülne, legyen szabad néhány – jobboldali radikális – megjegyzést tennem a téma kapcsán! Ma Magyarországon a kormány nem folytat jobboldali radikális politikát… TGM hülye. Hadházy is.

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Borítókép: MTI/Beliczay László

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.