Liberálnáci agresszió

A németek nem tűrik és keményen megtorolják az ellenvéleményt.

Felföldi Zoltán
2021. 04. 07. 16:54
null
Németország Berlin 20190118 Labdarúgás 2019 Petry Zsolt Hertha BSC Fotó: Dömötör Csaba Nemzeti Sport Fotó: Dömötör Csaba Forrás: Nemzeti sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ne kerteljünk: ami ma Németországban, tágabban egész Nyugat-Európában történik, az vegytiszta totalitarianizmus. Nehéz lenne eldönteni, hogy Angela Merkel Németországa az 1930-as évek hitleri Németországához, vagy Eric Honecker NDK-jához áll közelebb. Mindegy is, a kettő között nincsen lényeges különbség, amit számtalan olyan magyar ember meg tudna erősíteni, akit először a nyilasok üldöztek, majd a kommunisták. Akik egyébként sok esetben ugyanazok voltak.

Mi történt? Egy Németországban futballozó magyar kapus elmondta a véleményét egy közéleti kérdésben, ezért kirúgták az állásából. Természetesen az „európai értékek” jegyében. A szólás- és véleménynyilvánítási szabadság jegyében. A sokszínűség – többek között a vélemények sokszínűsége – jegyében.

Előtte a magyar válogatott kapusa, egy másik német klub játékosa állt ki „a család az család” mozgalom mellett – neki nem esett bántódása. Persze, mert ő a liberális elvárásoknak megfelelően nyilvánult meg. Igaz, jobban tette volna, ha marad a kaptafánál, helyesebben a kapufánál, és nem megy bele olyan hülyeségekbe, hogy a család az család. Mert a család az persze, hogy család, amint a ló az ló, a kutya meg kutya. Nem kell, hogy egy focista magyarázza ezt el nekünk. Mi is tudunk magyarul. Helyesebben: mi tudunk magyarul, és tudjuk, hogy ha két homoszexuális vagy három transznemű mit tudom én micsoda összeáll, az nem lesz család, ahogyan a kutya sem lesz ló attól, hogy azt mondjuk rá, és attól sem, hogy pálcika figurákat rajzolgat a tenyerére.

Az ügynek van néhány fontos tanulsága.

Ma a nyugati világban a szólásszabadság azt jelenti, hogy mindent mondhatsz, amit szabad.

Ha olyat mondasz, ami a liberális fősodornak tetszik, sztár vagy, ha olyat, ami nem, akkor kicsinálnak.

A liberálisok lényegüket tekintve azonosak a nácikkal és a kommunistákkal: nem tűrik és keményen megtorolják az ellenvéleményt.

Ha meghátrálsz, csak rosszabb lesz. Petry Zsolt ott követte el a hibát, hogy magyarázkodni kezdett. Hogy önkritikát gyakorolt. Hogy ő nem úgy gondolta. Mert a liberálisok pont úgy működnek, mint a kommunisták: nem nyírják ki egyből az embert. Először önkritikára, nézetei visszavonására/megtagadására kényszerítik az ellenvéleményt megfogalmazót. Először feltörlik vele a padlót, és csak utána végzik ki.

Petry Zsoltot kivégezték a liberálnácik. És ne legyenek illúzióink: minket is ki fognak végezni, ha hagyjuk. Ha folyamatosan visszavonulót fújunk. Ha mindig csak taktikázunk. Ha belemegyünk a PC-csapdába. Ha nagyvonalúan elnézünk a Pride mellett, hogy hadd vonulgassanak, minket ez nem érint. Ha úgy teszünk, mintha nem is vennénk észre a szivárványszínű köztéri BLM-szobrot, mert úgyis „csak provokáció”. Ha elnézzük, hogy középületeinkre szivárványos zászlókat tegyenek ki.

Háború van. Támad a liberálnáci agresszió.

Borítóképen Petry Zsolt; Forrás: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.