A borlap szűk, kevesebb, mint húsz tételt tartanak a temesrékasi nagypincészettől, ezek csak palackra kaphatók, de három bort kínálnak 187 ml-es minipalackban. Sörfronton jelen van a Heineken-féle Ciuc és régiós vetélytársa, a csíkszentsimoni sörmanufaktúra egyaránt. Tartanak helyi áfonyalikőrt és szilvapálinkát.
Az árak értékarányosak, sok esetben kifejezetten kedvezők. Az előételek átszámítva 1200 és 2000, levesek 1200 és 1500, főételek körettel együtt 2000 és 3200, desszertek 800 és 1200 forint között kaphatók. A drágább alapanyagokból készült ételek árát tíz dekára adják meg, ez az összeg 1000 (pisztráng) és 2800 (bélszín) forint között mozog.
A kiszolgálás példamutató: kedves, udvarias, közvetlen és gyors. Figyelmeztettek, hogy sokan vannak az étteremben és egy óra lesz a várakozási idő. Mondtuk, rendben van. Ehhez képest 35 perc után érkezett az étel. Nagyon jó pont. A figyelmeztetés is, és az is, hogy végül jobban teljesítettek, mint ahogy előre jelezték.
Két ízben jártunk itt, ettünk élvezhető, de nem igazán meggyőző parasztcsorbát és húslevest, továbbá csirkemellet erdei gombaágyon steakburgonyával, mely túlmutatott a helyi vendéglők átlagteljesítményén. A hús belül szaftos volt, kívül pörzses, a gombamártás jó ízű, leltünk benne csiperkét is, de a meghatározó íz az erdei gombáé volt. A helyben készült steakkrumplit kifogástalannak találtuk.
Kértünk fűszeres göngyölt báránysültet is, amit burgonyasalátával kínáltak, ez is remek volt. A húst „filézték”, korongokra formázták, majd még pirítottak rajta egy kicsit.
Jó ötlet volt az áfonyás túrógombóc madártejjel, élvezető is, de azért van még mit finomítani ezen a desszerten, különösen a madártejműfajban volt alkalmunk meggyőzőbbeket enni másutt. Az erdeigyümölcs-mártással kínált csokitorta kiváló volt, a régióban párját ritkítja, ezt két ízben is rendeltük.