Hamarosan elküldhetik a klublegendát Milánóból

Zvonimir Boban akár már a héten távozhat az AC Milantól. A klub jelenlegi stratégiai és fejlesztési igazgatója játékosként BEK-et nyert a Milannal, a vezetői karrierje hamarosan véget érhet a lombardoknál.

2020. 03. 03. 15:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zvonimir Boban néhány napja a La Gazzetta dello Sport olasz napilapnak tálalt ki a Milan vezetőségében tapasztalható széthúzásról. A játékosként 1994-ben BEK-et, 1998-ban a horvát válogatottal vb-bronzot nyert egykori középpályás egyebek mellett azt nehezményezte, hogy a vezetőség az ő megkerülésével kezdett el tárgyalásokat egy lehetséges új klubigazgató kinevezéséről. Boban sejtése szerint a korábban Lipcsében dolgozó Ralf Rangnickot akarják Milánóba csábítani.

Ugyan a stratégiai és fejlesztési igazgató szavait megpróbálták elfedni a vezetőségi tagok, de a klub vezérigazgatója, Ivan Gazidis szerint meg vannak számlálva a horvát sportvezető napjai.

Miközben a Milan a nemzetközi porondon való szereplésért és a kupadöntőbe jutásért harcol, úgy tűnik, hogy a korábban lapátra tett Leonardo és Gennaro Gattuso után Zvinimir Boban lesz a következő minőségi távozó, és a szintén a klub kötelekébe tartozó Paolo Maldini jövője is erősen kérdéses.

Boban 2019-ben feladta a főtitkár-helyettes állását a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél a Milan hívó szavára. Az olasz sajtó szerint napok kérdése, és távoznia kell Milánóból.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.