Családon belüli erőszak miatt letartóztatták Ryan Giggset

Őrizetbe vették Ryan Giggset, a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát és a Manchester United legendáját vasárnap éjjel. Nem sokkal később óvadék ellenében szabadon engedték.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 11. 03. 11:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A manchesteri rendőrség vasárnap éjjel szállt ki egy bejelentésre a 46 éves Giggs otthonába, akit családon belüli erőszak gyanúja miatt bevittek az őrszobára. A jelentés szerint egy harmincas éveiben járó nő – feltehetőleg a walesi edző barátnője – kisebb sérüléseket szenvedett az eset során. Nem sokkal később óvadék ellenében szabadlábra helyezték Giggset, akinek a jogi képviselői elárulták, hogy védencük tagadja a vádakat, és mindenben együttműködik a hatóságokkal.

A walesi labdarúgó-szövetség a hír miatt lemondta a nemzeti csapat keddi sajtótájékoztatóját, amelyen a kapitány bejelentette volna a jövő csütörtöki, Egyesült Államok ellen barátságos mérkőzésre, illetve az Írország és Finnország elleni Nemzetek Ligája-találkozóra készülő válogatott keretét.

Giggs 2018 óta dolgozik a walesi válogatott szövetségi kapitányaként. Játékoskarrierje teljes egészét a Manchester Unitedben töltötte, 1990 és 2014 között 672 meccsen 114 gólt szerzett a klubban, amellyel a Bajnokok Ligáját kétszer, a Premier League-et 13-szor, az FA Kupát pedig négyszer nyerte meg. A walesi a vörös ördögök meccsrekordere Bobby Charltont megelőzve.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.