Eddig tartott a türelem, a Fehérvár menesztette Márton Gábort

Ahogy az már hetek óta a levegőben lógott, szerdán elváltak a Mol Fehérvár és Márton Gábor vezetőedző útjai. A szombati, DVTK elleni bajnokin Szalai Tamás pályaedző vezeti majd ki a csapatot.

Magyar Nemzet
Forrás: molfehervarfc.hu2021. 02. 17. 13:22
Márton Gábor
Márton Gábor, a Mol Fehérvár vezetőedzője a rossz széria dacára bízik a csapatában Forrás: molfehervarfc.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindössze hét hónap közös munka után Márton Gábor távozik a Mol Fehérvár Márton Gábor vezetőedzői posztjáról, derült ki a klub honlapjának közleményéből.

„A mai naptól már nem Márton Gábor klubunk vezetőedzője, a szakemberrel hét hónap után – közös megegyezéssel – szerződést bontottunk. Segítői, Takács Lajos pályaedző és Victor Moore erőnléti edző is távoznak a Viditől. Márton Gábor júliusban vette át a vezetőedzői posztot, 28 tétmérkőzésen 13 győzelem, 8 döntetlen és 7 vereség volt a mérlege.

Márton Gábornak és segítőinek sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz!

A DVTK elleni bajnokira Szalai Tamás pályaedző készíti fel a csapatot és ő is irányít majd a szombati találkozón” – olvasható a bejegyzésben.

A Fehérvár 21 forduló után 9 győzelemmel, valamint 6-6 döntetlennel és vereséggel harmadik az NB I tabelláján, jelenlegi, öt bajnoki óta tartó nyeretlenségi szériája nyomán immár tizenhét pont a lemaradása az éllovas Ferencvárossal szemben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.