Nagy bajban a Manchester United legendája, lemarad az Eb-ről

Ryan Giggs ellen két nő bántalmazása miatt emeltek vádat a brit hatóságok, így nem ő irányítja a kispadról a walesi válogatottat az Európa-bajnokságon.

Magyar Nemzet
2021. 04. 23. 20:30
Ryan Giggs
Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ryan Giggsnek szövetségi kapitányként összejött, ami játékosként sosem: nagy tornára, a 2020-as Európa-bajnokságra vezette el a walesi válogatottat, éppen a Magyarország ellen aratott sikerrel.

A sikeres kvalifikáció gyümölcsét, az Eb-részvételt már nem arathatja le a Manchester United legendája, akit tavaly novemberben vett őrizetbe a rendőrség, barátnője bántalmazásának vádjával. Azóta Robert Page irányította megbízott szakvezetőkén a walesi válogatottat.

Ma a hatóságok hivatalosan vádat emeltek Giggs ellen, két nő bántalmazása miatt. A Walesi Labdarúgó-szövetség pedig nem sokkal ezután bejelentette, hogy az Eb-n is Page vezeti majd a nemzeti csapatot.

Giggs sok sikert kívánt a válogatottnak, és elmondta: bízik abban, hogy tisztázni tudja a nevét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.