Nagy Ádám már apuka lehet az Európa-bajnokság idején

Az angol labdarúgás második vonalában (Championship) a huszonnégy csapat közül a Bristol City a 19. helyen zárt, és a hajrája nem igazán sikerült parádésra: az utolsó tíz meccsén három döntetlent és hét vereséget könyvelhetett el. Magyar légiósa, Nagy Ádám már itthon készül a válogatottal az Európa-bajnokságra.

Magyar Nemzet
2021. 05. 21. 13:05
null
Nem kockáztat a kapitány, Nagy Ádám pihen Ciprus ellen Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy Ádámra számít az angol másodosztályban szereplő Bristol City. A válogatott labdarúgó csapata tízmeccses nyeretlenségi sorozattal fejezte be a bajnokságot, de a magyar játékosra nem lehetett panasz. Az edzője több poszton is kipróbálta, például a szélső középpályán, és ott sem vallott szégyent. A nyári Európa-bajnokság után is számít a klubja a 25 éves játékosra.

biztos pont a válogatottban
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A futsalos múlttal rendelkező játékos hosszú interjút adott a Nemzeti Sportnak. Kiderül, miért szereti Nagy Ádám a válogatott összetartásokat, miben különbözik a mostani edzőtábor a szezon közben szervezett összetartásoktól, és vajon mikor születik meg a labdarúgó fia.

A teljes interjút ITT lehet elolvasni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.