Willi Orbánt teljesen lenyűgözte az új mestere

Az új edző, Jesse Marsch csapatépítő képességeit dicsérte a német Bundesliga 2021/2022-es szezonja előtt Willi Orbán, a bajnoki ezüstérmes RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója.

Forrás: MTI2021. 08. 12. 13:05
Orban, Willi
Willi Orbán szerényen vette tudomásul a dicséretet Fotó: Filip Singer Forrás: MTI/EPA/
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Egyetlen edző sem tudott még ilyen bizalmas légkört kialakítani a pályafutásom során, jó érzés azt hallani, hogy fiúk, a ti problémátok az én problémám is – mondta a 28 éves játékos a Sportbuzzer német szakportálnak. – Az ilyen trénerért tűzbe megy az ember – tette hozzá.
Ami a Bayern Münchenhez távozott Julian Nagelsmannt illeti, a magyar hátvéd közölte, a két év alatt tőle elsajátított tudást a folytatásban is hasznosítják majd.
A Gulácsi Pétert és Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató, Bajnokok Ligája-elődöntős lipcseiek vasárnap Mainzban kezdik meg a 2021/2022-es Bundesliga-szezont.

 

A borítóképen: Forrás: MTI/EPA/Filip Singer.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.