A Mezőkövesd a hajrában mentett pontot a Fehérvár ellen

A Mezőkövesd a ráadásban egyenlítve 2-2-es döntetlent játszott a vendég Mol Fehérvárral a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombat esti mérkőzésén.

Forrás: MTI2021. 09. 11. 22:19
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az előzetes várakozásokkal ellentétben az első félidőben jóval kezdeményezőbb volt a Mezőkövesd, amely a játékrész hajrájában Nagy Dániel látványos és szép góljával megérdemelten szerzett vezetést.

Nem sokkal a fordulást követően Sztefan Drazsics révén egy kontra után növelhette volna előnyét a hazai csapat, de a csatár – miután a nehezét már megcsinálta – csúnyán fölé lőtt.

A folytatásban a fehérváriak jóval veszélyesebben futballoztak és a válogatott Nikolics Nemanja szezonbeli első bajnoki találatával egyenlítettek. A 81. percben fordított a Fehérvár a balhátvéd Marcel Heister bombájával. A vendéglátók a hajrában nagy erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében, ez Marin Jurina révén a 94. percben sikerült is nekik.


NB I, 6. forduló:
Mezőkövesd–Mol Fehérvár 2-2 (1-0)
Mezőkövesd, Városi Stadion, 800 néző, játékvezető: Bognár T.
Gólszerzők: Nagy D. (37.), Jurina (90+4.), ill. Nikolics N. (69.), Heister (81.)

További eredmények:
Bp. Honvéd–Ferencváros 0-1 (0-1)
Paks–MTK Budapest 3-2 (2-0)



 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.