Szerződést bontott Németh Krisztiánnal a DVSC

A labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen kedden hivatalos honlapján jelentette be, hogy december 31-i hatállyal szerződést bontott Németh Krisztiánnal.

Forrás: dvsc.hu2022. 01. 04. 8:33
NÉMETH Krisztián
Debrecen, 2021. október 24. A debreceni Németh Krisztián, miután piros lapot kapott a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC - Puskás Akadémia mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. október 24-én. A Puskás Akadémia 3-0-ra gyõzött. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A DVSC közleménye felidézi, Németh Krisztián szeptember végén, hosszú kihagyás után érkezett a Lokihoz, és igyekezett magát mihamarabb újra felépíteni. Hét élvonalbeli találkozón és egy kupamérkőzésen is pályára lépett debreceni színekben, eredményes volt a Kecskemét elleni Magyar Kupa-meccsen, valamint az NB I-ben a Honvéd elleni 5-3-as győzelem alkalmával.

A decemberi eleji, zalaegerszegi bajnokin azonban megsérült, részleges izomszakadást szenvedett, így a Ferencváros és a Gyirmót ellen már nem léphetett pályára. A Debrecen ezek után, december 31-i hatállyal bontott szerződést a 37-szeres válogatott csatárral, aki szerdán tölti be 33. életévét, s immár tizennégy klubnál fordult meg.

Borítókép: Németh Krisztián (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.