Jürgen Klopp csak öt helyen változtatott négy év alatt

A hat napja, az utolsó bajnoki fordulóban sérülés miatt lecserélt Thiago Alcantara is kezd a Bajnokok Ligája döntőjében a Liverpool színeiben.

Magyar Nemzet
2022. 05. 28. 19:58
null
Liverpool's German manager Jurgen Klopp attends a press conference at Anfield Stadium in Liverpool, north west England, on April 26, 2022, on the eve of their UEFA Champions League semi-final first leg football match against Villarreal. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idei Bajnokok Ligája-döntőben a Real Madrid kezdőcsapata öt helyen egyezik meg a négy évvel ezelőtti, szintén Liverpool elleni döntő kezdőtizenegyével. Ismét ott van aki gólt is szerzett Kijevben, Dani Carvajal, akit négy éve az első félidőben le kellett cserélni, a Modric, Kroos középpályássor pedig változatlanul megmaradt.

A Liverpool azonban még kevesebbet változtatott négy év alatt. Virgi van Dijk, Andrew Robertson, és Mohamed Szalah éppúgy kezd, mint Kijevben. Természetesen Jürgen Klopp bízik benne, hogy az eredmény egyáltalán nem hasonlít majd az akkorira.

A Liverpool kezdőcsapata:

Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Szalah, Mané, Díaz.

Thiago Alcantara szereplése kissé meglepő, hiszen hat napja, a Wolverhampton elleni bajnoki záráson a szünetben lecserélte őt sérülés miatt Klopp.

Borítókép: Jürgen Klopp másodszor nyerheti meg a Bajnokok Ligáját (Fotó: AFP/Lindsey Parnaby)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.