Nincs meglepetés a Real Madrid kezdőcsapatában

Közzétette

Magyar Nemzet
2022. 05. 28. 19:09
Carlo Ancelotti
Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti reacts as he speaks during a press conference at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on April 25, 2022, on the eve of their UEFA Champions League semi-final first leg football match against Manchester City. (Photo by Oli SCARFF / AFP) Fotó: Oli SCARFF / AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még a játékosaimnak sem árultam el a kezdőcsapatot

– fogalmazott a mérkőzést megelőző napon Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője. Ehhez képest nagy meglepetést nem tartalmaz az olasz mester döntése, éppen az a tizenegy játékos fut majd ki a párizsi Stade de France gyepére, akit az UEFA honlapja alapján valószínűsítettünk.

A Real Madrid így kezdi a Liverpool elleni finálét: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Mendy – Kroos, Modric – Valverde, Benzema, Vinícius.

A huszonhat fős keretből a hármas számú kapus Fuidias, valamint Jesús Vallejo és Luka Jovics maradt ki, ők biztosan nem kapnak szerepet a BL-döntőben.

A Bajnokok Ligája-specialista is csak a cserék között kapott helyet, igaz, ő a Manchester City elleni elődöntő visszavágóján is a padról beszállva vált hőssé.

Köszönjük válaszát!

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligája idei kiírását?

  • 54%
  • 46%

Borítókép: Carlo Ancelotti nem lepett meg senkit (Fotó: AFP/Oli Scarff)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.