Raheem Sterling tönkretette Cristiano Ronaldo tervét

Cristiano Ronaldo a Bajnokok Ligájába vágyik, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy a BL-indulók nem akarják keretükben tudni a portugál klasszist.

Magyar Nemzet
2022. 07. 15. 10:57
Cristiano Ronaldo
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts during the English Premier League football match between Everton and Manchester United at Goodison Park in Liverpool, north west England on April 9, 2022. (Photo by Anthony Devlin / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / Fotó: AFP/Anthony Devlin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

érkezése után a Chelsea immár a védelme megerősítésére koncentrál. Ezt Thomas Tuchel, a londoni klub edzője jelentette ki.

Korábban írtunk arról, hogy akár Cristiano Ronaldo is a Chelsea-ben folytathatja pályafutását, miután a Manchester Uniteddal nem indulhatna az előttünk álló idényben a Bajnokok Ligájában, azonban úgy tűnik, ez az ajtó is bezárult a portugál sztár számára.

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Ronaldónak le kell mondania a BL-szereplésről, vagy vissza kell vennie a fizetési igényeiből. Azt az összeget, amelyhez ő szokott, a világon nagyon kevés klub tudja kifizetni, és ezek többsége már egyértelmű jelzést adott arról, hogy nem kér a portugál szolgálataiból.

Bár nem konkrétan Ronaldóval kapcsolatban, de korábbi klubja, a Real Madrid vezetőedzője is azt jelentette be, hogy a spanyol bajnok a nyáron már nem igazol többet, mert elégedett jelenlegi keretével.

Borítókép: senkinek sem kell? (Fotó: AFP/Anthony Devlin)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.