Edzőváltások napja: Supka Attila távozik Mezőkövesdről

Supka Attila távozott a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzői posztjáról. Kedden ez már a második, egy héten belül pedig a harmadik edzőváltás az NB I-ben.

Magyar Nemzet
2022. 09. 06. 12:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Közös megegyezéssel szerződést bontott klubunk Supka Attila vezetőedzővel 2022. szeptember 6-án. A szakembernek ezúton is köszönjük a Mezőkövesd Zsóry FC-nél végzett munkáját, további pályafutásához sok sikert kívánunk!” – szólt a Mezőkövesd rövid közleménye a klub hivatalos honlapján.

Supka tavaly október óta 33 mérkőzésen irányította a borsodiakat, akik ebben az időszakban kilenc győzelem és nyolc döntetlen mellett 16-szor kaptak ki. A mostani idényben hét forduló alatt mindössze öt pontot szerzett a Mezőkövesd, amely a tizedik helyen áll a bajnokságban, ezért került sor az edzőváltásra.

Egy héten belül ez már a harmadik edzőváltás az NB I-ben. Múlt héten a Debrecen kezdte meg a sort a portugál Joao Janeiro menesztésével, akinek a helyére egyelőre megbízott edzőként Dombi Tibor ült le a kispadra a legutóbbi fordulóban a Fehérvár ellen 1-0-ra megnyert meccsen. Kedden reggel a még nyeretlen, 11. helyen álló Vasas jelentette be Kuttor Attila távozását. Az angyalföldi klub még nem nevezte meg az utódot – ahogy a Mezőkövesd sem –, de sajtóhírek szerint Kondás Elemér veheti át az irányítást a Vasasnál.

Borítókép: Supka Attila (Fotó: Mezőkövesd FC)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.