Kritizált a kapitány: „Az Eb-n nem lehet ennyi hibával kézilabdázni!”

A németek elleni 31-20-as vereség után Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány és a női kézilabda-válogatott játékosai is értékeltek.

Magyar Nemzet
2022. 10. 31. 19:19
null
Magyarország - Németország női kézilabda Golovin Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A németek elleni 31-20-as vereség után Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány nem volt derűlátó, reálisan értékelt. – Bizonytalanok voltunk védekezésben és támadásban is. Kihagytuk a helyzeteinket, ezek után lekontráztak minket a németek, kihasználták a hibáinkat. Sajnos a szélsőjátékunk sem alakult jól. Nagyon sok bizonytalan teljesítményt láttam. Darabos volt a játékunk. Az Eb-n ennyi hibával nem lehet kézilabdázni – mondta a kapitány az M4 Sportnak.

A magyar válogatott legjobbja, a nyolc gólig jutó Klujber Katrin is elmondta a véleményét.

– Ma minden rosszul alakult. Az első és a második félidőben is rengeteg ziccert hagytunk ki, így nem lehet meccset nyerni. Úgy vagyok vele, hogy inkább most jöjjön ki, mint majd az Eb-n. Aki látta a németek elleni meccset, azt gondolhatja, hogy minden rossz, de ez nem így lesz, talán fáradtak voltunk, de az Eb-n frissek leszünk, és összeszedjük magunkat

 – mondta az FTC jobbátlövője. 

Vámos Petra is elmaradt a legjobb formájától      Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Az irányító, Vámos Petra elmaradt a legjobb formájától. – A németek jól tudták tördelni a keresztmozgásainkat, ezért nehéz volt nekünk, irányítóknak is. A mai mérkőzést kielemezve, továbbléphetünk. Remélem, ez a pofon kicsit helyre ház minket, és mindannyian átérezzük az Eb jelentőségét – fogalmazott a Debrecen játékosa.

Borítókép: Golovinnak még bőven lesz dolga a pénteki Eb-rajtig (Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.