Modric senkit sem csapott be, előre figyelmeztetett

Luka Modrid nem árult zsákbamacskát. A horvát válogatott csapatkapitánya még a katari futball vb előtt nyilvánvalóvá tette, hogy a hazája válogatottja ezúttal is remekül szerepel majd. Horvátország kedden a vb elődöntőjében lesz érdekelt, Modricnak tehát igaza volt.

Magyar Nemzet
2022. 12. 12. 10:27
MODRIC, Luka
Doha, 2022. december 8. Luka Modric, a horvát válogatott tagja egy dohai sajtóértekezleten 2022. december 8-án. Horvátország december 9-én Brazília ellen játszik a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntõjében. MTI/EPA/Abir Szultan Fotó: Abir Szultan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Mielőtt elmentünk volna a katari futball-vb-re, a madridi öltözőben sokat beszélgettünk a közelgő tornáról. Én már akkor mondtam a csapattársaimnak, hogy figyeljenek a horvát válogatottra – anekdotázott a spanyol köztévének A horvát középpályás több madridi csapattársát is elkeserítette a torna során. A belga válogatottban a brazilban Eder Militao, Rodrígo, Vinicius Junior, illetve egy korábbi Real Madrid-játékos, is játszott a vb Modric csapata ellen.

A Real Madrid aranylabdás sztárja négy éve, az oroszországi tornán is vezére volt a horvát válogatottban. 2018-ban a döntőig menetelt hazája válogatottjával, ahol aztán Franciaország jobbnak bizonyult nála. Idén akár összejöhet a visszavágó: a két csapat különböző ágon szerepel. Kedden Horvátország Argentína ellen lép pályára az elődöntőben, Franciaország a vb meglepetéscsapata, Marokkó ellen juthat be a sorozatban második vb-döntőjébe.

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Borítókép: Modric négy éve és idén is főszereplő a vb-n (Fotó: AFP)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.