Bemutatta első téli igazolását a Ferencváros

A pozsonyi Slovantól igazolt a labdarúgó NB I-ben címvédő és listavezető Ferencvároshoz a suriname-i védő, Myenty Abena.

Magyar Nemzet
2023. 01. 19. 18:41
Myenty Abena és Orosz Pál
Myenty Abena és Orosz Pál Forrás: fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hajnal Tamás sportigazgató korábban arról beszélt, hogy két labdarúgó érkezésére biztosan számíthatnak a következő két átigazolási időszakban a Ferencváros szurkolói. Az egyik transzfer már a télen létrejött, a zöld-fehérek csütörtökön a klub honlapján jelentették be, hogy leigazolták Myenty Abenát

A 28 éves suriname-i védő a holland De Graafschapnál és a szlovák Spartak Trnavánál fordult meg, mielőtt 2019-ben a pozsonyi Slovanhoz igazolt volna, amellyel háromszor nyerte meg a szlovák kupát, illetve a Fortuna Ligát. Bár csak júniusban járt volna le a világoskékekkel kötött szerződése, a Nemzeti Sport információi szerint a Ferencváros ingyen szerezte meg a nyolcszoros válogatott játékost.

Borítókép: Myenty Abena (balra) és Orosz Pál (Forrás: Fradi.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.