Mbappé bizonyította, a szíve titkon még a Realért dobog

Bár Kylian Mbappé tavaly ahelyett, hogy álmai labdarúgócsapatához, a Real Madridhoz igazolt volna, szerződést hosszabbított a Paris Saint-Germainnel, úgy látszik, ha teheti, továbbra is figyelemmel követi a spanyol gárda szereplését. Ha a Real pályára lép, akkor a francia csatár nézi a mérkőzését, legyen éppen bárhol – akár egy jótékonysági gálaesten is.

Magyar Nemzet
2023. 01. 27. 15:54
Real Madrid v Paris Saint-Germain - UEFA Champions League
MADRID, SPAIN - MARCH 9: Kylian Mbappe (C) of Paris Saint-Germain in action against David Alaba (L) of Real Madrid during the UEFA Champions League round of sixteen leg two match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at Estadio Santiago Bernabeu on March 09, 2022 in Madrid, Spain. Burak Akbulut / Anadolu Agency (Photo by BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Fotó: Anadolu Agency via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miközben tavaly májusban már arról szóltak a híradások, hogy a Real Madrid mindenben megegyezett a gólzsákkal, és a spanyol fővárosba igazol, a francia csatár az utolsó pillanatban meggondolta magát, és addigi csapatánál, a Paris Saint-Germainnél folytatta a pályafutását. Florentino Pérez nehezen értette meg a játékos döntését, akinek korábban minden álma az volt, hogy egyszer a Real mezét öltse magára, de nem élt az adódó lehetőséggel. A királyi gárda elnöke ugyanakkor nem zárta ki, hogy a jövőben a klubja leigazolja Mbappét.

Úgy tűnik, a 24 éves világbajnok sem közömbös a Real iránt. Mbappé csütörtökön a Strong3r alapítvány jótékonysági gáláján vett részt, ahol a figyelmét az asztaltársasággal való csevegés helyett az kötötte le, hogy csapattársa és barátja, Achraf Hakimi mellett üldögélve a spanyol Király Kupa negyeddöntőjét nézze a telefonján, és a mérkőzésen – hogy, hogy nem – éppen a Real Madrid csapott össze a városi rivális Atléticóval (előbbi 3-1-re győzött, és bejutott a legjobb négy közé).

Az esetről készült videót a Marca honlapján tekinthetik meg.

Borítókép: (balra) és Kylian Mbappé a Real Madrid és a Paris Saint-Germain tavalyi Bajnokok Ligája-mérkőzésén (Fotó: AFP/Anadolu Agency/Burak Akbulut)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.