Váratlan helyzet: Laidouni Berlinben Schäfer András posztriválisa lehet

A Nemzeti Sport Németországból származó értesülései szerint a Schäfer Andrást is foglalkoztató, a mémet Bundesligában harmadik helyen álló Union Berlinben folytathatja pályafutását a Ferencváros tunéziai válogatott középpályása, Aissa Laidouni.

Magyar Nemzet
Forrás: Nso.hu2023. 01. 25. 11:34
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Sport Németországból, klubhoz közeli, újságírói forrásból úgy értesült, hogy az Union Berlin előrehaladott egyeztetéseket folytat a Ferencváros labdarúgócsapatával a katari világbajnokságon is szerepelt tunéziai válogatott szerződtetéséről, de egyelőre kérdéses, sikerül-e megegyezniük a feleknek. Az üzlet pikantériája lenne, hogy Laidouni ugyanúgy belső középpályás, mint az Union magyar válogatott játékosa, a jelenleg még sérüléssel bajlódó, egy évvel ezelőtt szerződtetett aki így új posztriválist kaphat.

A sportnapilap értesülése egybecsenghet a Csakfoci.hu korábbi információival. A portál arról írt, hogy a Ferencváros egy nagy múltú spanyol topligás csapattal tárgyal, valamint egy olyan némettel, amelynek jó esélye van a nemzetközi kupaszereplés kiharcolására.

Az Union Berlin jelenleg is kupaszereplő. Tavaly ötödikként zárta a Bundesligát, így indulhatott az Európa-ligában. S itt még össze is futhat a Fradival. Igaz, a német csapatnak a nyolcaddöntőbe jutásért még ki kell vernie a holland Ajaxot, miközben az FTC csoportgyőztesként már biztosan érdekelt lesz a nyolcaddöntő február végi sorsolásán.

A Nemzeti Sport cikke ITT olvasható el.

Borítókép: Laidouni elköszönhet a Ferencvárostól (Forrás: Nso.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.