időjárás 22°C Magdolna 2023. május 29.
logo

​Verések nehezítik Ronaldo gyermekeinek az életét

Magyar Nemzet
2023.03.26. 17:16 2023.03.26. 17:29
​Verések nehezítik Ronaldo gyermekeinek az életét

A sztárlabdarúgó Cristiano Ronaldo élettársa, Georgina Rodríguez egyre több betekintést enged a család életébe. A spanyol modell ezúttal arról beszélt, hogy a hírnév miként nehezíti meg a gyermekeik mindennapjait.

A napokban jelent meg a Netflixen futó Én vagyok Georgina című sorozat második évadja. A fókuszban Cristiano Ronaldo párja, Georgina Rodríguez van, aki ezúton betekintést enged a család életébe. Többek között arról is beszámolt, hogyan vészelték át egy évvel ezelőtt kisfiuk, Angel elvesztését, most pedig a spanyol modell az El Hormiguero című televíziós műsorban arról beszélt, hogy a hírnév miként nehezíti meg a közösen nevelt gyermekeik, Cristiano Junior, Eva, Matteo, Alana és Bella Esmeralda életét.

​– Az iskolában többször is előfordult, hogy megverték őket. Sosem ütnek vissza, inkább szenvednek, mert arra tanítottam őket, hogy ne verekedjenek és viselkedjenek tisztelettudóan – árulta el Rodríguez.

Cristiano Ronaldo élettársa hozzátette, szigorúan neveli a gyermekeit. Azt várja el tőlük, hogy becsüljék meg az ételt, amit a tányérjukra tesznek.

​– Mindig figyelmeztetem a kicsiket, hogy egyék meg, amit eléjük tesznek. Ha mégsem így történne, akkor a maradékot megkapják uzsonnára. Ha pedig a beszéd nem lenne elég hatásos, néha videókat mutatok nekik éhező gyerekekről, és azt mondom nekik, hogy ők is erre a sorsra juthatnak – tette hozzá Rodríguez.

Borítókép: Cristiano Ronaldo párja, Georgina Rodríguez és négy idősebb gyermeke (Fotó: AFP)

 


 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.