Ronaldo fojtogatta az ellenfelét, majd a nemi szervét fogdosta + videó

Cristiano Ronaldo csapata, az al-Nasszr 2-0-ra kikapott a címvédő al-Hilal otthonában a szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában, amit a csapat világsztárja annál inkább nem tudott feldolgozni, mert ezúttal sem szerzett gólt. Ronaldo fojtogatni kezdte az ellenfél egyik játékosát, a meccs végén pedig otrombán üzent az ellenfél drukkereinek.

Magyar Nemzet
2023. 04. 19. 5:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem a tervek szerint alakulnak az al-Nasszr dolgai. A múlt héten edzőváltás volt csapatánál, már nem Rudi Garcia, hanem a 49 éves horvát Dinko Jelicic irányítja a csapatot. Az együttes már vele érkezett a címvédő al-Hilal elleni rangadóra, amelyet 2-0-r0 elveszített. Többek között azért, mert Cristiano Ronaldo ezúttal is gólképtelen volt. 

A portugál világsztárt roppantul frusztrálta az eset, s az 57. percben egészen döbbenetes szabálytalanságra vetemedett, a nyakánál fogva rántotta le ellenfelét. Az esetért egyértelműen kiállítás járt volna, a játékvezető, Michael Oliver azonban megkönyörült az ötszörös aranylabdáson, csak sárga lapot adott neki.

S ha ez nem lett volna elég, amikor a meccs lefújása után elhagyta a pályát, Ronaldo a nemi szervét fogdosva hergelte az ellenfél drukkereit.

Cristiano Ronaldo a tizenegyedik bajnoki mérkőzésén lépett pályára, ezeken 12 gólt szerzett, de meglehetősen rapszodikus formában játszik, most például zsinórban a második meccsén volt eredménytelen.

A vereségével az al-Nasszr hátránya továbbra is három pont a listavezető al-Ittihad mögött, amely ráadásul egy meccsel kevesebbet játszott, az al-Hilal (amely klub szerződtetésével kacérkodik) a tabella negyedik helyén áll.

Borítókép: Cristiano Ronaldo nem csapatkapitányhoz méltó módon viselkedett (Forrás: Twitter)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.