Szoboszlai ezzel belopta magát a Liverpool-szurkolók szívébe + videó

Még csak egy edzőmérkőzés van a háta mögött a Liverpool mezében, de Szoboszlai Dominik máris megnyerte magának a Vörösök szurkolóit – és nem csak a játékával nyűgözte le őket.

Magyar Nemzet
2023. 07. 20. 14:00
Szoboszlai Dominik Liverpool
Szoboszlai Dominik Liverpool Forrás: facebook.com/LiverpoolFC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liverpool szurkolói számára szerdán valamelyest véget ért az „uborkaszezon”, hiszen az angol sztárcsapat lejátszotta első felkészülési mérkőzését. A Vörösök a Karlsruhe stadionavatóján vettek részt, és hátrányból fordítva 4-2-re győztek a német másodosztályban szereplő gárda ellen. A találkozó nemcsak azért volt különleges, mert az első volt az idényben, hanem Jürgen Klopp vezetőedző először vetette be a klub új szerzeményeit: az első, Alexis Mac Allister pedig a második félidőben robogott a pályán.

Szoboszlai Dominik Liverpool
Szoboszlai Dominik szerdán már a Vörösök mezében kergette a labdát Forrás: Facebook.com/LiverpoolFC

A magyar középpályás nem vallott szégyent a szerdai edzőmeccsen, és a lefújást követően elárulta, nincs gondja a beilleszkedéssel, új mestere pedig egyenesen lenyűgözte őt. Erről még a Nemzeti Sportnak beszélt a válogatottunk csapatkapitánya, de természetesen a liverpooliak is kíváncsiak voltak Szoboszlai első benyomásaira. 

A játékos hatalmas mosollyal az arcán nyilatkozott, de nem csak ezzel vette le a lábáról a Vörösök szurkolóit. Amikor arról kérdezték, milyen érzés volt pályára lépni a Liverpool mezében, így válaszolt:

– Remek, fantasztikus érzés. Köszönet jár a szurkolóknak és a családomnak, főleg az édesapámnak. Alig várom, hogy a szurkolók előtt az Anfielden is pályára léphessek – fogalmazott a láthatóan felvillanyozódott Szoboszlai.

A 22 éves labdarúgó annak idején elmondta, hogy pályafutása során először akkor izgult egy mérkőzés előtt, amikor még a Salzburg játékosaként a Liverpool szentélyében vendégszerepelt. Az RB Leipzigtől való átigazolása óta pedig folyamatosan hangoztatja, hogy epedezve várja az Anfielden való bemutatkozását – immáron a hazaiak mezében. Ez a szurkolók figyelmét sem kerülte el, a Liverpool videója alatt többen is értékelték az újabb „szerelmi vallomást”.

 

Borítókép: Szoboszlai Dominik (Forrás: Facebook.com/LiverpoolFC)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.