Kisvárdán ismét megingott a bizalom, mennie kell a vezetőedzőnek

A Kisvárda pénteken 0-0-ra végzett egy felejthető mérkőzésen az MTK otthonában, Milos Kruscsics vezetőedző számára azonban mégis felejthetetlen marad. Szombaton a klubja közleményben tudatta, hogy felmentette őt a munkavégzés alól, az utódjáról később adnak tájékoztatást.

Magyar Nemzet
2023. 08. 12. 18:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Várda Labdarúgó Kft. vezetősége arról tájékoztatta eddigi vezetőedzőnket, Milos Kruscsicsot, hogy 2023. augusztus 12-i hatállyal felmentette a munkavégzés alól. Mindez azt jelenti, hogy NB I-es csapatunk következő, keddi edzését már nem az eddigi szakvezető tartja. Az esetet érintő további személyi kérdésekről, az utódlásról később adunk tájékoztatást szurkolóink és a közvélemény számára” – szól a szombaton posztolt rövid közlemény.

A Kisvárda pénteken 0–0-s döntetlent ért el az MTK otthonában, és három forduló után négy ponttal áll a bajnokságban. Kruscsics március végén, néhány nappal az újpesti menesztése után lett a Kisvárda vezetőedzője, és annak ellenére a posztján maradhatott nyáron, hogy a hatodik helyen végzett a csapattal, noha a kinevezése után Révész Attila sportigazgató hangsúlyozta: dobogós helyezést várnak tőle.

 

„– Milos Kruscsiccsal már a télen sokat beszélgettem Belgrádban – nyilatkozta akkor Révész Attila a Magyar Nemzetnek. – Láttam, nagy hasznunkra lehetne, utána is tartottuk a kapcsolatot, és amikor szabaddá vált, lecsaptam rá. Négy másik edzővel már komoly szintig jutottak el a tárgyalások, Spanyolországba például már úgy utaztam ki, hogy az új edzővel térek haza, ám valami miatt az utolsó pillanatokban mindegyik szerződtetés meghiúsult: vagy a fizetési igény volt túl magas, vagy bennem ingott meg a bizalom.”

Úgy látszik, a bizalom ismét megingott…

Borítókép: Milos Kruscsics számára végzetes lett az MTK elleni 0-0 (Fotó: Nemzeti Sport/Dömötör Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.