Megszületett Hosszú Katinka kislánya, aki különleges nevet kapott + fotó

A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka vasárnap a közösségi oldalain számolt be az örömhírről, miszerint megszületett kislánya.

Magyar Nemzet
2023. 08. 06. 15:06
HOSSZÚ Katinka
Budapest, 2022. február 7. Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszó a 2022-es vizes világbajnokság megrendezésérõl tartott tájékoztatón Budapesten 2022. február 7-én. A magyar fõváros június 18. és július 3. között ad otthont az úszó-világbajnokságnak. A sportág mérkõzéseit Budapesten Sopronban, Debrecenben és Szegeden bonyolítják le. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

vasárnap Facebook-bejegyzésében egy fényképet is mellékelt az újszülöttről:

„Megszületett számunkra a világ csodája! Már most nagyon szeretünk Layber-Gelencsér Kamília”  – írta a háromszoros olimpiai bajnok úszó.

Borítókép: Hosszú Katinka (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.