Meghalt az előző szezon gólkirálya

Közel egy hét után elhunyt a Tokod SE labdarúgója, aki múlt vasárnap a Tatabányai Vasas ellen vívott vármegyei másodosztályú mérkőzésen, a félidőben lett rosszul.

Forrás: KEMMA2023. 09. 24. 16:16
Candle,At,The,Dark,Background.there,Is,A,Empty,Place,For
532172119 Fotó: VisionalMedia Forrás: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Életét vesztette szombaton a harminchat éves Zsolnay Zsolt, akit múlt vasárnap mentőhelikopterrel szállítottak kórházba – írja a Komárom-Esztergom Vármegyei Hírportál.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, a Tatabányai Vasas ellen vívott vármegyei másodosztályú mérkőzésen a félidőben rosszul lett a tokodi csapat harminchat éves támadója, aki az előző szezonban gólkirályi címet szerzett a bajnokságban.

A mentők azonnal riasztották a helikopteres mentőegységet, amely a vizsgálatok elvégeztével rögtön elszállította a játékost szívinfarktus gyanújával.

A Tokod SE vezetősége szombat délben azt írta közösségi oldalán: Zsolnay Zsolt már

az égi futballpályákon szórja a gólokat.

A Tokod SE minden mérkőzése elmarad a hétvégén, a vármegyei bajnoki találkozók pedig gyászszünettel kezdődnek.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock/VisionalMedia)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.