Mintha kicserélték volna a Fradi szerb világklasszisát + videó

Dragana Cvijics megváltozott, már nem az a szeretetreméltó, mackó alkatú játékos, mint korábban. A Ferencváros szerb kézilabdázója fejlődött, a drasztikus életmódváltásának meglett az eredménye, Cvijicsre rá sem lehetett ismerni. A beálló köszönetet mondott a csapattársának, Andrea Lekicsnek, hogy mindig támogatta őt az új életmód felé vezető úton.

Magyar Nemzet
2023. 09. 03. 12:12
Dragana Cvijics
Forrás: Fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros simán hozta a kötelezőt, a Dunaújváros elleni hazai idénynyitó mérkőzésen 44-21-re győzött, a csapat legeredményesebb játékosa, a szerb Dragana Cvijics hét gólt szerzett. De nemcsak a góljaival tűnt ki a kétszeres BL-győztes beálló, hanem a külseje alapján rá sem lehetett ismerni. A vehemens játékos megszabadult a fölösleges kilóitól, duzzad az erőtől. Cvijics a Fradi Médiának mesélte el, hét hónapja hogyan kezdődött el a változás.

Tavaly decemberben még így festett Cvijics. Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila

– Életemben először csináltam ilyesmit, és a klub részéről sem volt ilyen nyomás. Teljesen egyéni elhatározás volt, mert úgy érzem, hogy ez a csapat nagy dolgokra hivatott, és ebben én is maximális erőbedobással akarok részt venni, éreztem, hogy tudok jobb lenni – mondta Cvijics. – Korábban nem ügyeltem eléggé a jó minőségű reggelire, most ez is máshogy van, illetve egy bizonyos időablakon belül tartom az étkezéseimet. Minden szempontból jobban kezdtem érezni magam. Ez pedig a legfontosabb, mert elkezdtem hinni a dologban, és motivált lettem, hogy még nagyobb erőbedobással folytassam. Rájöttem, hogy ha nem így teszek, nem fogok tudni olyan teljesítményt nyújtani, amilyet elvárok magamtól – hangsúlyozta a beálló, aki elmondása szerint a pályán kívül is jobban érzi magát, és köszönetet mondott a csapattársának, Andrea Lekicsnek a szüntelen támogatásért.

A videó itt nézhető meg:

Borítókép: Cvijicsre rá sem lehet ismerni (Forrás: Fradi.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.