Elrabolták Szoboszlai Dominik csapattársának szüleit! + videó

A Premier League 10. fordulójában a Liverpool ma 15 órakor fogadja a Nottingham csapatát (Tv: Tv2, 15.00), de a Vörösökkel kapcsolatban sajnos a nap során nem ez lesz fő téma. Szoboszlai Dominik együttesét szörnyű hír rázta meg az éjjel: Kolumbiában elrabolták Luis Díaz szüleit! Ehhez a hírhez képest eltörpül a délutáni meccs jelentősége, mindenesetre Szoboszlai kipihenten készülhet a Liverpool újabb feladatára és valakinek várhatóan Luis Díazt is helyettesíteni kell.

2023. 10. 29. 6:11
DÍAZ, Luis
Liverpool, 2023. augusztus 19. Luis Díaz, a Liverpool FC játékosa (b) megszerzi csapata elsõ, egyenlítõ gólját az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Liverpool FC-Bournemouth mérkõzésen Liverpoolban 2023. augusztus 19-én. MTI/EPA/Peter Powell Fotó: Peter Powell
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liverpool csütörtökön magabiztos, 5-1-es győzelmet aratott az Európa-liga csoportkörében a Toulouse ellen. Ezúttal nélkül, honfitársunk ugyanis a kispadról nézte végig a meccset – Jürgen Klopp vezetőedző ebben a sorozatban rendre pihenteti a kulcsembereit, legfeljebb csereként dobja be őket. A Pool így is mindhárom meccsét megnyerte.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik csapata több fronton állja a harcot Fotó: MTI/AP/Jon Super

Győzelmi kényszerben a Liverpool, Szoboszlai várhatóan főszerepben

A Premier League-ben a Nottingham Forest ellen Szoboszlai Dominik is pihenten térhet vissza a Liverpool kezdőcsapatába. Ha versenyben akar maradni az aranyéremért folyó versenyben, a Liverpoolnak muszáj nyernie, mert a Tottenham nélkül is szárnyal, az Arsenal szombaton kiütötte a Sheffield Unizedet. A Vörösökkel kapcsolatban sajnos a találkozó előtt mégsem a meccs lesz a fő téma.

 

Döbbenet Kolumbiában, aggódnak Luis Díaz szüleiért

A PoolBarátok Facebook-oldala az éjjel arról számolt be, hogy egybehangzó kolumbiai sajtóértesülések szerint a kolumbiai La Guajira állambeli Barrancasban elrabolták Luis Díaz szüleit. Motoros bűnözők követték el a bűncselekményt, ami azzal kezdődött, hogy feltartóztatták Luis Díaz szüleinek autóját. A hatóságok azonnal nagy erőkkel kezdték keresni az elkövetőket és az emberrablás áldozatait. Az éjszaka folyamán Luis Díazhoz közeli források arról számoltak be, hogy a játékos édesanyja, Cilenis Marulanda már biztonságban van, a rendőrség kiszabadította, a 26 éves kolumbiai ladarúgó édesapjáról viszont egyelőre nincs hír.

Az édesanya kiszabadításáról később Gustavo Petro, Kolumbia államelnöke is beszámolt.

Kolumbiában teljes a döbbenet. Az alábbi felvételek Luis Díaz szüleinek a háza előtt készültek a La Guajira állambeli Barrancasban, ahol az emberrablás történt.

A rendőrségi akciót személyesen William René Salamanca tábornok, a Nemzeti Rendőrség igazgatója irányítja. Tájékoztatása szerint Luis Díaz édesanyját hatékony és erőteljes intézményi bevetésnek köszönhetően találták meg.

A Liverpool vasárnap délelőtt közleményben tudatta, tisztában van a Luis Díaz családjával történt kolumbiai eseményekkel, és őszintén reméli, az ügy biztonságosan és minél hamarabb megoldódik. Addig is a játékosuk állapota az elsődleges prioritásuk.

A Nemzeti Sport arról ír, hogy a feltételezések szerint az emberrablók a venezuelai határ irányába haladhatnak, ezért helikoptert is bevetnek a felkutatásukra. 

Borítókép: Luis Díaz, a Liverpool FC játékosa megszerzi csapata egyenlítő gólját az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Liverpool FC–Bournemouth (3-1) mérkőzésen Liverpoolban 2023. augusztus 19-én (Fotó: MTI/EPA/Peter Powell)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.