Las Vegas-i éjjeli dráma, évtizedek óta nem volt ilyen + videó

Véget ért az NFL alapszakaszának ötödik fordulója. A hétfő esti (magyar idő szerint kedd hajnalban véget ért) meccsen a Las Vegas Raiders 17-13-ra nyert a Green Bay Packers ellen. A Raiders a mostani meccs előtt legutóbb két áttelepüléssel korábban, 1987-ben tudta legyőzni a Packerst.

2023. 10. 10. 6:43
NFL Green Bay Packers Las Vegas Raiders
Forrás: AP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Las Vegas 2020 óta ad otthont NFL-csapatnak. A Raiders korábban Oaklandben, Los Angelesben, majd megint Oaklandben játszott, mielőtt a kaszinók városába költözött. A Las Vegas-i éra egyelőre kevés sikert hozott, bár két éve bejutott a csapat a rájátszásba. A 2023-as idény sem kezdődött jól a Raidersnek, de hétfő este olyat tett a csapat, amit legutóbb még Los Angeles Raidersként, 1987-ben tudott elérni: nyert a Green Bay Packers ellen.

A két csapat külön főcsoportban szerepel, azaz csak négyévente játszik egymás ellen, de így is nyolc egymást követő Packers-győzelem született. Ezúttal viszont a Green Bay támadójátéka nem tudott kibontakozni, a Las Vegas védőfalembere, Maxx Crosby vezérletével uralta a párharcot.

Amikor pedig a Packers fiatal irányítója, Jordan Love kockáztatott, az többször sült el rosszul, mint jól. Bár két hete, a New Orleans Saints elleni nagy fordítás után sokan azt gondolták, Love rendszeresen képes lesz erre, ezúttal az eladott labdája vetett véget a mérkőzésnek.

A 17-13-as végeredménnyel mindkét csapat mérlege 2-3-ra módosult. A Raiders a következő fordulóban a pocsék formában lévő New England Patriots ellen játszik, a Packers pihenőre vonul, a hetedik körben lép legközelebb pályára.

NFL, alapszakasz, 5. forduló

Washington Commanders–Chicago Bears 20-40
Buffalo Bills–Jacksonville Jaguars 20-25
Atlanta Falcons–Houston Texans 21-19
Detroit Lions–Carolina Panthers 42-24
Indianapolis Colts–Tennessee Titans 23-16
Miami Dolphins–New York Giants 31-16
New England Patriots–New Orleans Saints 0-34
Pittsburgh Steelers–Baltimore Ravens 17-10
Arizona Cardinals–Cincinnati Bengals 20-34
Los Angeles Rams–Philadelphia Eagles 14-23
Denver Broncos–New York Jets 21-31
Minnesota Vikings–Kansas City Chiefs 20-27
San Francisco 49ers–Dallas Cowboys 42-10
Las Vegas Raiders–Green Bay Packers 17-13

Borítókép: Maxx Crosby nem engedte kibontakozni a Packers támadójátékát (Fotó: AP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.