Edina 2024. február 26.
logo

Ezek a legfontosabb tudnivalók a jegyvásárlásról a 2024-es Eb-re

Magyar Nemzet
2023.11.28. 13:58 2023.11.28. 14:55
Ezek a legfontosabb tudnivalók a jegyvásárlásról a 2024-es Eb-re

December 4-étől, azaz jövő hétfőtől lehet jegyet igényelni a 2024-es, Németországban megrendezendő Európa-bajnokságra. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) további részleteket is megosztott a jegyvásárlás menetéről.

A legtöbb, azaz tizenkilenc hely már elkelt a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságra, jövő tavasszal három további válogatott csatlakozik majd a már kijutott csapatokhoz. De addig is zajlanak az események, szombaton kisorsolják az Eb csoportbeosztását (Marco Rossi válogatottja a második kalapból várja a sorsolást), hétfőn pedig az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) honlapján megnyílik az online jegyigénylés lehetősége a szurkolók számára.

Ezzel kapcsolatos tájékoztatójában a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kiemeli, a belépőkre vágyó szurkolóknak hétfőig ITT kell regisztrálniuk, azután pedig újra belépni a felületre, ahol december 4-től december 12-ig lesz lehetőség a jegyigénylésre. Az MLSZ hozzáteszi, a folyamat során fontos jelezni, hogy a jegyigénylő a magyar válogatott szurkolója.

A regisztráltak között az UEFA sorsolásra bocsátja a belépőket, a nyertes személyek jegytulajdonossá léphetnek elő. Tizennyolc éven aluli személy nem vásárolhat önállóan jegyet, ugyanakkor felnőttregisztrációval gyermeknek is vásárolható belépő. Egy személy négy jegyet igényelhet összesen.

Borítókép: Magyar szurkolók (Fotó: Fejér Megyei Hírlap/Fehér Gábor)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.