Kázmér 2024. március 4.
logo

Szalah: Szoboszlai Dominik még csak egy gyerek

Magyar Nemzet
2023.11.28. 20:09 2023.11.28. 20:23
Szalah: Szoboszlai Dominik még csak egy gyerek

Nyári átigazolása óta a Premier League-ben is reflektorfénybe került Szoboszlai Dominik, aki valósággal berobbant Liverpoolban. Az angol klub szurkolói és szakírók is elismeréssel nyilatkoznak a magyar középpályásról, csapattársa, Mohamed Szalah azonban félti őt.

nemcsak a szurkolók és a szakértők dicséretét érdemelte ki a Liverpoolban nyújtott produkciójával, de a jelek szerint a csapattársai elismerését is sikerült kivívnia. Az angol csapat elmúlt éveinek fő gólfelelőse, Mohamed Szalah az EA Sports FC-nek adott interjúban mondta el a véleményét nyáron érkezett csapattársáról.

Szoboszlai Szalah elismerését is kivívta
Szoboszlai neves csapattársa, Szalah elismerését is kivívta. Fotó: EPA/Guillaume Horcajuelo

– Szoboszlai remekül kezdett nálunk, ugyanakkor nem szeretném, ha a szurkolók nyomást helyeznének rá! Csak hagyják játszani, élvezni a futballt, és hogy úgy fejezze ki magát, ahogyan csak szeretné! Nem kellene róla azt mondani, hogy ő következő ez vagy az… Hiszen még csak egy gyerekről van szó, néhány hónapja érkezett csupán hozzánk. Minden maradjon így! Ha jól játszik, jól játszik. Ismerem már a Liverpool szurkolóit, hatalmasak az elvárásaik, ezzel pedig nyomást helyeznek a játékosokra! – figyelmeztetett az egyiptomi szélső, avagy Egyiptom királya, ahogy az angol iparvárosban ismerik.

Szalah tehát láthatóan nagyra tartja a csapattársát, pedig a drukkerek gyakran ennek ellenkezőjéről vannak meggyőződve, mivel úgy látják, hogy a 31 éves futballista csak elvétve passzol Szoboszlaihoz.

Borítókép: Mohamed Szalah (Fotó: EPA/Anna Szilagyi)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.