Brutális csattanás, látni is fáj, milyen lett Icardi karácsonya

Mauro Icardi aligha ilyen karácsonyt képzelt el magának. Az Internazionale és a Paris Saint-Germain csapatában is megfordult argentin támadó jelenleg a török bajnokságban, a Galatasaray csapatában játszik, december 24-én is pályára kellett lépnie, és nagyon megjárta a kapufával…

2023. 12. 25. 15:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A török bajnokság 18. fordulójában vasárnap nagy rangadót játszottak, az éllovas Feberbahce a vele azonos pontszámmal álló, csak rosszabb gólkülönbsége miatt második Galatasaray csapatát fogadta, és a felek nem bírtak egymással (0-0). S ha gól nem is kerülhetett be az összefoglalóba, egy nem mindennapos jelenet igen: a vendégek egyik támadásánál Mauro Icardi úgy nekiszaladt a kapufának, hogy ezt megnézni is fájdalmas. A harmincéves argentin támadó nagyon csúnyán beverte a fejét, de kemény fából faragták, mert folytatta a meccset. 

Pedig látva, hogy mi történt, ezt nem nagyon gondolnánk. A beleset nyoma mindenesetre egy ideig ott lesz az arcán. 

Icardi áldozat, rálökték a kapufára?

Ám ez csak a történet egyik fele! Icardi azt állítja, hogy azért esett a kapufára, mert a Fenerbahce ghánai válogatott védője, Alexander Djiku rálökte. A Galatasaray is ezen a véleményen van, közleményben adott hangot felháborodásának, hogy a VAR ezt nem vette észre, és így elmaradt a jogos 11-es. A Fenerbahce csapatánál ugyanakkor azt mondják, hogy semmilyen szabálytalanság nem történt, a szeleburdi argentin magától szaladt neki a kapufának. A Fener bosnyák klasszisa, Edin Dzeko egyenesen azt posztolta, kínos, hogy Icardi így akart 11-est kisírni magának.

Mi tagadás, a felvételt többször megnézve is nehéz megmondani, hogy mi történt pontosan, de a Fener védőjének mozgásban van a jobb karja…

Borítókép: Az biztos, hogy Mauro Icardi találkozott a kapufával (Forrás: X)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.