Elveszítheti jól teljesítő spanyol kapusát a Veszprém kézilabdacsapata

Sajtóhírek szerint a spanyol Ignacio Biosca García a szezon végén távozik a Telekom Veszprém férfikézilabda-csapatától, és helyette a dán Mike Ulrich Jensen érkezik.

Forrás: MTI2023. 12. 27. 19:05
BIOSCA, Ignacio;
Veszprém, 2023. november 23. Ignacio Biosca, a Telekom Veszprém játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában játszott Telekom Veszprém - RK Celje PL mérkõzésen a Veszprém Arénában 2023. november 23-án. A házigazdák 41-31-re nyertek a szlovén csapat ellen. MTI/Bodnár Boglárka Fotó: Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idén nyáron igazolt Biosca az Upskill Handball szerdai értesülése szerint a következő idénytől a francia HBC Nantes kapuját védi, ami azért számít meglepetésnek, mert Veszprémben a jó teljesítményének is köszönhetően nagyon hamar közönségkedvenc lett.

Mike Jensen érkezéséről egy másik szakportál, a Handball-Planet.com számolt be. A 28 éves játékos előbb német bajnokságot, majd Bajnokok Ligáját nyert a Magdeburg színeiben, jelenleg pedig a portugál Benficában szerepel.

Borítókép: Távozhat a Veszprém közönségkedvenc kapusa (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.