Elképesztő: szögletből lőtt gólt a Kecskemét futballistája + videó

A labdarúgó NB I a téli szünet után csak február első hétvégéjén folytatódik, a magyar csapatok addig felkészülési találkozókat vívnak. A Kecskemét szombaton 2-1-re nyert az osztrák bajnokság második helyén telelő Sturm Graz ellen, Banó-Szabó Bence pedig igazán emlékezetes gólt szerzett, szögletből tekert az ellenfél kapujába.

2024. 01. 20. 13:43
Kecskemét Zsótér Donát
Fotó: Facebook/Kecskeméti TE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Banó-Szabó Bence borzasztó őszön van túl, combizomsérülés miatt mindössze a Kecskemét idénybeli első és eddigi utolsó meccsén lehetett a pályán. A tavaszi folytatásban visszatérése lendületet adhat a tavalyi bajnoki ezüstérem után idén csak nyolcadik helyen álló lila-fehéreknek.

A Kecskemét szombaton törökországi edzőtáborában a Sturm Graz ellen játszott, amely viszont remek őszt zárt, az elmúlt években egyeduralkodó Salzburg mögött mindössze két ponttal lemaradva a második helyen áll az osztrák bajnokságban, és a nemzetközi porondon is áll még, a Konferencialigában vív majd februári párharcot a nyolcaddöntőbe jutásért.

A Kecskemét 2-1-es győzelme tehát értékes, Banó-Szabó Bence szögletgólja pedig parádés volt. A Kecskemét első gólját Zsótér Donát szerezte, ez 7:04-től, Banó-Szabó szenzációs tekerése pedig 1:09:59-től látható az alábbi videóban.

Borítókép: A Kecskemét játékosai két gólt ünnepelhettek a Sturm Graz ellen (Forrás: Facebook/Kecskeméti TE)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.