Sírva hagyta el a stúdiót a német foci egyik legutáltabb szereplője + videó

A Bayern München korábbi ikonja, aki ragyogó futballista és botrányhős is volt egyszerre, ezúttal a könnyeivel került be a lapokba.

Forrás: Sport1 TV2024. 01. 15. 8:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Váratlan és érzelmes pillanat szemtanúi lehettek Németországban a helyi Sport1 TV nézői, amikor a futballal foglalkozó Doppelpass című műsorban Stefan Effenberget kérdezték.

A  szőke üstökű korábbi középpályás a német futball igazi fenegyereke volt játékoskorában, számos botrány fűződött a nevéhez: volt, hogy a német válogatott szurkolóinak mutatott egyezményes jelet egy világbajnokságon, de az is előfordult, hogy tettleg bántalmazott egy háza előtt tartózkodó idegent, mint ahogy azzal is feltűnést keltett, amikor elszerette csapattársa, Thomas Strunz feleségét.

A pályán is pokrócként viselkedő, egyébként zseniális futballista később, immár szakértőként sem fogta vissza magát, amolyan megmondóemberként mindig élesen fogalmazva mondta el meglátásait az aktuális témával kapcsolatban.

A legutóbbi adásban azonban váratlan dolog történt, „Effe” csak kereste a szavakat és meg sem tudott szólalni.

 

Amikor a műsort vezető Florian König arról érdeklődött, mit jelentett neki a közelmúltban elhunyt Franz Beckenbauer, Effenberg elérzékenyülve csak annyit tudott mondani, hogy „nagyszerű ember volt”.

A sírás határán lévő 55 esztendős fenegyerek ezután a könnyeivel küszködve elhagyta a stúdiót, jelezve, hogy képtelen megszólalni.

A felvételek tanúsága szerint a helyszínen helyet foglaló nézők közül is többen hasonló állapotba kerültek, mint Effenberg, amikor Beckenbauerre terelődött a szó.

Effenberg egy kisebb szünet után végül visszatért a stúdióba.

 

Borítókép: Stefan Effenberg a Doppelpass című műsorban (Forrás: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.