Így hangolnak a fradisták az Olimpiakosz ellen + videó

A Ferencváros csütörtök este az Olimpiakoszt fogadja a labdarúgó Európa-konferencialiga nyolcaddöntőjéért zajló párharc visszavágóján. A múlt heti meccs alapján a görögök vezetnek 1-0-ra. A Fradi-szurkolókon nem fog múlni a fordítás.

2024. 02. 22. 11:44
null
Pireusz, 2024. február 15. Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntõjébe jutásért játszott, Olimpiakosz - Ferencvárosi TC elsõ mérkõzésen a pireuszi Karaiszkakisz Stadionban 2024. február 15-én. A görög csapat 1-0-ra gyõzött. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt már kedd óta tudjuk, hogy nem lehet jegyet kapni a Groupama Arénában 21 órakor kezdődő kupameccsre, és az sem titok, hogy a ferencvárosi legendák is bizakodva várják az összecsapást. Természetesen a drukkerek is nagyon készülnek, az FTC vezető szurkolói csoportja, a Green Monsters például csütörtök délelőtt azt üzente: senki ne hagyja otthon a hangját és a Fradi-sálját.

Az ultrák ezen kívül a vendégcsapatnak is „kedveskedtek” egy üzenettel, csütörtökre virradó hajnalban ugyanis tűzijátékkal üdvözölték az Olimpiakoszt Budapesten.

Az FTC–Olimpiakosz Ekl-meccsen 21 órakor indul útjára a labda. A Ferencvárosnak minimum kétgólos győzelem kell a biztos továbbjutáshoz, az egygólos siker „csak” hosszabbítást érne. Döntetlen vagy vereség esetén a görög együttes jut be a legjobb 16 közé.

Borítókép: Az FTC drukkerei Görögországba is elkísérték a csapatot (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.