Ibrahimovic zseniális videóval tudatta: ő a legjobb, a királyok királya

A minifutball egyik változatában hétfős csapatok játszanak egymással, ez Amerikában különösen népszerű, és Mexikóban május 26. és június 9. között 32 csapattal rendezik meg a hangzatos nevű Kings World Cup elnevezésű tornát, amelyen a győztes csapat egymillió dollárt kap. Ehhez persze jól jön egy „király” is, aki a nevét adja a projekthez, és ő nem más lett, mint Zlatan Ibrahimovic. Ha valakinek, neki igazán testhez álló ez a szerep.

2024. 03. 13. 10:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zlatan Ibrahimovic tavaly, 42 évesen lépett le a futball színpadáról, legalábbis mint aktív labdarúgó, a Milan csapatában zárta le a pályafutását. A svédek legendája, aki 1999 és 2023 között a Malmö, az Ajax, a Juventus, az Internazionale, a Barcelona, a Paris Saint-Germain, a Manchester United és a Los Angeles Galaxy együttesében játszott, pályafutása során a klubcsapataiban 866 találkozón 511 gólt szerzett. A svéd válogatottban 122 fellépésén 62-szer volt eredményes.

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic a Milan csapatában búcsúzott. Forrás: X/AC Milan

Ibrahimovicot soha sem vádolhattuk túlzott szerénységgel, és ebben a tekintetben semmit sem változott. Önmagát adja abban a videóban, amely a Kings World Cup promotálására készült.

– Nyertem több mint harminc trófeát. Szereztem több mint ötszáz gólt. Nincs olyan, aki ne ismerné a nevemet. Nekem nem hiányzik a futball. A futballnak hiányzom én. Én vagyok a legjobb. Én vagyok a királyok királya – ezekkel a szavakkal köszönt a saját és Kings World Cup világában bennünket Zlatan Ibrahimovic, aki stílszerűen egy trónszékből fordul felénk. Mi tagadás, profi munka a videó.

A Királyliga-projekthez egyébként korábban olyan klasszisok is a nevüket adták már, mint Iker Casillas és Kun Agüero.

 

Zlatan Ibrahimovic, a „filmsztár”

Visszakanyarodva Ibrahimovichoz, a klasszisról korábban is készültek már remek videók. Például az, amelyik arra utal, hogy a küzdőszellemét az oroszlánéhoz hasonlítja:

De a filmszínészi babérokra is törő Ibrahimovic az Asterix és Obelix: A középső birodalom című vígjáték forgatásáról is megosztott egy kulisszatitkot a követőivel:

 

Borítókép: Zlatan Ibrahimovic, a király (Forrás: X/Kings League World)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.