Sallai Roland nem, Kerkez Milos igen

Zsinórban negyedik mérkőzésére sem talált legyőzőre a Bournemouth a Premier League-ben. A Kerkez Milossal felálló angol csapat 2-1-re múlta felül az Evertont hazai pályán a 30. forduló szombati játéknapján.

2024. 03. 30. 19:40
Kerkez Milos sérülése után visszatérhetett a pályára
Kerkez Milos sérülése után visszatérhetett a pályára Fotó: AFP/NurPhoto/MI News/Mike Morese
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

szövetségi kapitány elővigyázatosságból nem vetette be Kerkez Milost és Sallai Rolandot a magyar válogatott legutóbbi, Koszovó elleni felkészülési mérkőzésén (2-0), és megnyugtatta a nagyérdeműt, hogy egyik játékos sérülése sem súlyos. Sallai ennek ellenére nem lépett pályára szombaton klubja, a Freiburg Borussia Mönchengladbach elleni bajnokiján (3-0), Kerkez viszont már bevethető állapotban volt, ezért 62 percet kapott az Everton ellen. A Bournemouth a magyar védő lecserélése után egy perccel került előnybe, és bár Beto a 87. percben kiegyenlített, végül mégis a hazaiak ünnepelhettek, mert Seamus Coleman a 91. percben öngólt vétett. csapata ezzel már négy mérkőzés óta veretlen a Premier League-ben, ezekből ráadásul három meccset megnyert.

A Tottenham Hotspur ugyanilyen arányban, hátrányból fordítva 2-1-re verte a Luton Townt, a Chelsea eközben kétszer is vezetett a Burnley ellen, egy félidőt emberelőnyben játszott, mégis képtelen volt győzni, csak 2-2-es döntetlent ért el odahaza a kiesőjelölt ellen. A West Ham United 3-1-re vezetett a Newcastle vendégeként, végül mégis a Szarkák ünnepeltek, Alexander Isak és Harvey Barnes góljaival 4-3-ra nyertek.

Premier League, 30. forduló

Bournemouth–Everton 2-1 (0-0)
Newcastle United–West Ham United 4-3 (1-2)
Chelsea–Burnley 2-2 (1-0)
Nottingham Forest–Crystal Palace 1-1 (0-1)
Sheffield United–Fulham 3-3 (0-0)
Tottenham Hotspur–Luton Town 2-1 (0-1)
Aston Villa–Wolverhampton Wanderers 18.30
Brentford–Manchester United 21.00

vasárnap:
Liverpool FC–Brighton 15.00 (tv: Spíler 1)
Manchester City–Arsenal 17.30 (tv: Spíler 1)

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.