Pazar góllal jelentkezett a magyar szélső + videó

Varga Kevin megszerezte első gólját a Sepsi OSK színeiben az FC Voluntari felett aratott 4-0-s győzelem alkalmával a román labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának hétfői játéknapján.

2024. 03. 04. 20:02
VARGA Kevin; VLADOIU, Stefan Marinel
Sepsiszentgyörgy, 2024. február 4. Varga Kevin, a Sepsiszentgyörgy (j) és Stefan Marinel Vladoiu, a C.S. U. Craiova (b) játékosa a román labdarúgó bajnokság 24. fordulójában, a Sepsi OSK-C.S. U. Craiova mérkõzésén Sepsiszentgyörgyön 2024. február 4-én. MTI/Veres Nándor Fotó: Veres Nándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Kevin januárban igazolt a ciprusi Apollontól a székelyföldi csapathoz. A balszélső azóta a Sepsi mind a hét mérkőzésén pályára lépett, és hétfőn az első gólját is megszerezte a klub színeiben. Varga megadta a módját, egy szép egyéni akció végén húsz méterről lőtte ki a bal alsó sarkot.

A magyar válogatott futballistát a gólja ellenére is lecserélte Bernd Storck vezetőedző, Varga Roland állt be a helyére, Kecskés Ákos pedig végigjátszotta a 4-0-s hazai győzelemmel végződött találkozót. 

A Sepsi negyven pontjával a román bajnokság hetedik helyén áll az alapszakasz vége előtt egy fordulóval, miközben a felsőházi rájátszásba hat csapat jut.

Borítókép: Varga Kevin a Sepsi OSK mezében (Fotó: MTI/Veres Nándor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.