Az Újpest vezetett, majd óriási pofonba szaladt bele + videó

Egymás után második meccsét nyerte meg 5-1-re a labdarúgó NB I-ben a Zalaegerszeg: a DVTK után ezúttal az Újpest volt az áldozat. Pedig a 27. forduló nyitómeccsén még a hazai pályán játszó lila-fehérek szereztek vezetést, aztán minden elromlott újpesti szempontból.

2024. 04. 05. 22:06
Mészöly Géza eltiltás DVTK
Miskolc, 2024. február 11.
Mészöly Géza, az Újpest FC vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyõri VTK - Újpest FC mérkõzés után a diósgyõri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. Az Újpest  2-1-re nyert.
MTI/Czeglédi Zsolt
Mészöly Géza csapata súlyos vereséget szenvedett Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Huszti András éppen volt csapata, a Zalaegerszeg ellen szerezte meg első gólját az Újpest színeiben. Azzal még vezetett a fővárosi csapat, amely aztán a második félidőben beleszaladt a késbe: a ZTE 5-1-re nyerte meg az NB I 27. fordulójának nyitómeccsét.

A zalaiak színeiben két gólt szerzett Yohan Croizet, az exújpesti francia első, egyébként csodaszép találata után elnézést is kért a lila-fehérek szurkolóitól.

Ez a gól még csak egyenlítést ért, a második félidőben azonban beindult a zalaegerszegi henger. Antonio Mance volt a főszereplő, aki tíz perc leforgása alatt megszerezte a vezetést, majd tizenegyest és kiállítást harcolt ki, végül maga váltotta gólra a büntetőt is.

A szétesett Újpest két további gólt kapott, Croizet második gólja után a csereként beállt Németh Dániel szerezte a meccs utolsó találatát.

A ZTE egymás után másodszor nyert 5-1-re, győzelmével pedig meg is előzte az Újpestet a tabellán, illetve legalább átmenetileg a Kecskemétet is.

NB I, 27. forduló

Péntek
Újpest–ZTE 1-5 (1-1), Szusza Ferenc Stadion, 6321 néző, jv.: Rúsz. Gólszerzők: Huszti (23.), illetve Croizet (31., 66.), Mance (53., 61., 11-esből), Németh D. (81.). Kiállítva: Keita (59., Újpest)

Szombat
Fehérvár–Mezőkövesd 14.15 (tv: M4 Sport)
DVTK–Kisvárda 16.30 (tv: M4 Sport +)
Debrecen–MTK 19.30 (tv: M4 Sport)

Vasárnap
Ferencváros–Paks 14.45 (tv: M4 Sport)
Kecskemét–Puskás Akadémia 17.30 (tv: M4 Sport)

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.