Besokallt a Barcelona védője, miután egy Real-szurkoló provokálta + videó

Furcsa videó került fel az internetre, amelyen az látható, hogy a Barcelona labdarúgócsapatának védője, Inigo Martínez kipattan az autójából, és megfenyeget egy szurkolót. Mint kiderült, a Real Madrid egyik drukkerét.

2024. 04. 02. 7:17
Inigo Martínez
Inigo Martínez Forrás: X/Inigo Martínez
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ez volt az utolsó alkalom, amikor hülyének neveztél, az utolsó alkalom, hogy te és a barátaid sértegettek! – kiabál a 32 éves Inigo Martínez egy fiatal fiúval, miután szürke rövidnadrágban és fehér edzőcipőben kipattan a fekete Range Roveréből. Nem sok hiányzott, hogy egy pofon is elcsattanjon. Az esetnek több szemtanúja is volt, akik megdöbbentek.

Később kiderült, hogy a Martínezt provokáló fiú a Real Madrid szurkolója:

Azt, hogy konkrétan mi a történet előzménye, nem tudni, de a Barcablaugranes.com portál megjegyzi, nem ez az első eset, hogy a Barca edzőközpontjának közelében a szurkolók tiszteletlenül viselkednek a játékosokkal és zaklatják őket. A csapat korábbi játékosai közül ezt Samuel Umtiti is megtapasztalta, akinél szintén elszakadt a cérna, de Antoine Griezman, Riqui Puig, a jelenlegiek közül pedig Frenkie de Jong és is került már kellemetlen helyzetbe.

A provokációkat olykor maguk a „szurkolók” veszik videóra:

Umtiti másik esete:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.